MasterChef: Άλλη μια αποχώρηση "ανατροπή" - Ποιον "δυνατό" παίκτη "εξολόθρευσε" αυτή τη φορά η Ασημίνα;(βίντεο)

Άλλη μια αποχώρηση "έκπληξη" και οι "μπηχτές" της Σπυριδούλας

Μία ακόμη διαδικασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, στο «Masterchef», στο Star. Τάσος Κυρικλάκης, Ασημίνα Ουστάλλι και Σταμάτης Κωβαίος κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα δύσκολο πιάτο, που έφερε την υπογραφή του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακούστε όσα συζήτησαν κριτές και Guest Chef μετά την αποχώρηση του Τάσου από το πλατό του #MasterChefGR.  @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Οι τέσσερις κριτές πρώτα βαθμολόγησαν το πιάτο Νο1 που άνηκε στον Σταμάτη. Με βαθμολογία 8/10 ο αρχηγός της ηττημένης ομάδας γύρισε ασφαλής στο σπίτι.

Σύμφωνα με τους κριτές, το πιάτο της Ασημίνας είχε καλύτερο "στήσιμο"  και πήρε μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτό του Σταμάτη. Έτσι λίγες μέρες μετά τη "δεύτερη ευκαιρία" που τον έφερε ξανά στο "σπίτι" του Masterchef, ο Σταμάτης Κωβαίος αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι.

Η Ασημίνα αισθάνθηκε δικαιωμένη από αυτή της τη νίκη για… έκτη φορά, ενώ ο Τάσος δήλωσε στους κριτές πως μάλλον το MasterChef δεν τον θέλει.

Οι "μπηχτές" της Σπυριδούλας

Η Ασημίνα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δικαίως κατέχει τον τίτλο του "terminator"  (εξολοθρευτή) από τους συμπαίκτες της, καθώς έχει "στείλει στο σπίτι τους", έξι συμπαίκτες της σε αντίστοιχες διαδικασίες αποχώρησης.

Μάλιστα, όταν επέστρεψε στο σπίτι, ο Μανώλης της άνοιξε την πόρτα και έμεινε άφωνος, καθώς περίμενε ότι θα επέστρεφε ο Τάσος. Ψυχρή ήταν και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία κατά τη διάρκεια αποχώρησης είχε πετάξει τις  "μπηχτές" της για την Ασημίνα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ