Μοναδικά looks, stylish εμφανίσεις και πασαρέλα-εκστρατεία στην 4η ημέρα της AXDW!  

Το Ζάππειο Μέγαρο για ακόμα μια μέρα γέμισε με νέες τάσεις της μόδας, εντυπωσιακές δημιουργίες και πολλές εκπλήξεις.

Η σχεδιάστρια Jasmine ήρθε από την Κίνα για να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή στην AXDW και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις κατακόκκινες δημιουργίες της. Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν κυρίως φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που ολοκλήρωσαν κομψά καπέλα και αξεσουάρ επίσης σε κόκκινο χρώμα.

Ακολούθησε η επίδειξη JP John Pan, λανσάρoντας τη νέα συλλογή Eyewear με ένα εντελώς πρωτότυπο show με έναν ξεχωριστό σκοπό. Με φρέσκια ματιά στο στυλ και βασική έμπνευση τον ελληνικό ήλιο, προωθώντας τη διαύγεια της δημιουργικότητας, τα μοντέλα της επίδειξης διέδωσαν το μήνυμα της προσωπικής αυθεντικότητας δίνοντας έμφαση στη σημασία της προστασίας του προϊόντος, σε μια τολμηρή πασαρέλα-εκστρατεία #FightFake!

Το brand Herminas Reea από τη Ρουμανία ήρθε και αυτή τη σεζόν στην AXDW με τη νέα συλλογή «The Birds» και εντυπωσιακές αέρινες δημιουργίες. Μοναδικά φορέματα με διαφάνειες, λεπτομέρειες με δαντέλα, τούλι και βολάν για τις πιο chic βραδινές εμφανίσεις. Ο Celebrity Skin γιορτάζοντας τα 10 χρόνια δημιουργίας παρουσίασε μια συλλογή με τίτλο Ιmmaculate conception 10 με τα avant garde στοιχεία να είναι για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστές. Guest stars της επίδειξης, ο Στέλιος Κρητικός με το γιο του, η Κάτια Νικολαϊδου και η Αντελίνα Βαρθακούρη ενώ συμμετείχαν στο show και μοντέλα σε αναπηρικά αμαξίδια.

Ακολούθησε η επίδειξη του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου με disco διάθεση και εξωτικό αέρα! Στη νέα του συλλογή "The Metallics” απολαύσαμε δημιουργίες με πούλιες και εξωτικά φτερά ενώ δεν έλειπαν και τα πιο pop και punk rock στοιχεία. Eντυπωσιακά βραδινά looks με τις αποχρώσεις του μαύρου αλλά και του πράσινου να κυριαρχούν. Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με το fashion show της Μυρτώς Δραμουντάνη και τη νέα της συλλογή με τίτλο “Illusions” που  χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικές φόρμες που συνδυάζονται μοναδικά με μία vintage αισθητική. Στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/20 ο σχεδιασμός των ρούχων στηρίζεται και πάλι στην προσέγγιση που έχει καθιερώσει τη σχεδιάστρια με τη χρήση τεχνικών λέιζερ δημιουργώντας γεωμετρικά σχήματα και τρισδιάστατες εγκοπές και ανάγλυφες επιφάνειες στα υφάσματα. Άνετες γραμμές με τις περισσότερες δημιουργίες να είναι από μετάξι, κρεπ αλλά και δέρμα. Στην επίδειξη ξεχώρισαν οι τρισδιάστατες κατασκευές που είχαν τα μοντέλα στο κεφάλι και λειτουργούσαν ως τουρμπάνια.  

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που τίμησαν με την παρουσία τους την 4η ημέρα της AXDW: Όλγα Κεφαλογιάννη, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μάκης Τσέλιος, Σούλα Λιάκου, Εύη Αδάμ, Χριστίνα Παππά, Κλέλια και Άννυ Πανταζή, Κώστας Κοκκινάκης, Έλενα Παπαβασιλείου, Aννίτα Ναθαναήλ, Έλλη Αγγελιδάκη, Βλάσσης Χολέβας, Στέλιος Χανταμπάκης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Vegas, Tριάνα Ανανία κ.α Το μακιγιάζ των επιδείξεων της AXDW επιμελείται ο Φρέντυ Καλομπράτσο και η σχολή Freddy Makeup Stage, ενώ τα υπέροχα χτενίσματα δημιουργούνται με τα καινοτόμα προϊόντα hairstyling Rene Furterer υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της σχολής Diamantopoulos Academy.    

Οι καλεσμένοι των επιδείξεων στο Ζάππειο Μέγαρο έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο καφέ illy ανακαλύπτοντας την πιο stylish in-home μηχανή με κάψουλα για οικιακή χρήση, την illy Iperespresso, τη νέα φρουτώδη γαλλική μπύρα 1664 Blanc, και τα νέα γευστικά φυτικά ροφήματα της ΔΕΛΤΑ. Παράλληλα με τις επιδείξεις, οι επισκέπτες της AXDW έχουν ακόμη την ευκαιρία να απολαύσουν και να αποκτήσουν τις τρέχουσες συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων που συμμετέχουν στον ειδικό χώρο των Xclusive Elements που έχει στηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και συγκεκριμένα τις δημιουργίες των 2K10, Ε.Τ Collection, La vie Jewelry, Miaou Niaou, Olga Loves Jewels.  

Όλες τις ημέρες της διοργάνωσης διεξάγεται ο ανοιχτός διαγωνισμός Fashion Design Project όπου οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτως σπουδών και με βάση μόνο το ταλέντο τους μπορούν να ετοιμάσουν σχέδιο εντός μιας ώρας διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στα επόμενα New Designers Awards.   

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ