Ο Γιάννης Λουκάκος γιόρτασε τα γενέθλια του εστιατορίου του - Δείτε τον γοητευτικό σεφ με την πανέμορφη φαρμακοποιό που του έκλεψε την καρδιά (φώτο)

Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ζευγαριού

Τον γνωρίσαμε ως κριτή στο πρώτο "Master Chef". Με τη σοβαρότητα του, το διαπεραστικό βλέμμα του, την πάντα δίκαιη και εμπεριστατωμένη κριτική του, ο γοητευτικός σεφ Γιάννης Λουκάκος κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών. Όσοι είχαν κάποτε την τύχη να επισκεφτούν το εστιατόριο του "Ψωμί & αλάτι", τον αγαπούν και για τις γεύσεις του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά στο φιλαράκι μου το Γιάννη! @yiannislucacos @psomikaialati #10yearspsomikaialati

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη babis stokas (@bstokas) στις

Το εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου, έγινε 10 χρονών και ο γνωστός σεφ δεν θα μπορούσε παρά να το γιορτάσει παρέα με αγαπημένους φίλους. Στο λαμπερό event βρέθηκε ο πρώτος «μαθητής» του, ο Άκης Πετρετζίκης αλλά και άλλοι γνωστοί όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Μαριάντα Πιερίδη κ.α.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#psomialati #10yearspsomikaialati #celebration #happybirthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LUCACOS PAN (@lucacospan) στις

Ο Γιάννης Λουκάκος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα μαζί με τον αδερφό του, Παναγιώτη, μαζί με τον οποίο έχει το εστιατόριο. Από το πλευρό του Γιάννη Λουκάκου δεν θα μπορούσε να λείπει η πανέμορφη σύντροφος του, η γνωστή φαρμακοποιός Άννα Παπαγεωργοπούλου

Το όμορφο ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό και χαρούμενο στο φακό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ