Και το Χόλιγουντ κατά του Brexit: H Κίρα Νάιτλι απευθύνει δραματική έκκληση να μην φύγει η Βρετανία από την ΕΕ

Η Κίρα Νάιτλι κατά του Brexit: Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει...

Η Αγγλίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι έχει ζήσει στη Γερμανία στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Για τις εμπειρίες, τη γερμανική κουζίνα που την ενθουσίασε, τις απόψεις της για τους ανθρώπους στη Γερμανία, το Brexit και πολλά άλλα μίλησε σε συνέντευξή της στη FAZ.

Η ηθοποιός έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες των γυρισμάτων ταινιών. Στη Γερμανία, στο Αμβούργο βρέθηκε για τη δραματική ταινία «The Aftermath» στην οποία υποδύεται τη σύζυγο ενός Βρετανού συνταγματάρχη. Το ζευγάρι αποφασίζει να ζήσει στο Αμβούργο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που ήταν μέρος της βρετανικής ζώνης ελέγχου.

«Ήμουν σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών με σχολείο στο Κόνσταντς. Αυτό πρέπει να ήταν στα τέλη της δεκαετίας του '90. Ήμουν δεκατεσσάρων ετών και μου άρεσε πραγματικά. Η Κόνσταντς είναι όμορφη πόλη. Με εξέπληξε το πόσο ωραίοι ήταν οι άνθρωποι και τα γερμανικά σχολεία ήταν υπέροχα» είπε αναφερόμενη στην πρώτη φορά που ταξίδεψε στη Γερμανία.

«Σε σύγκριση με τα βρετανικά σχολεία τα γερμανικά ήταν τόσο καθαρά. Όλα ήταν στην πόλη τόσο καθαρά και τακτοποιημένα. Το παρατήρησα αμέσως. Το σχολείο μου στο Λονδίνο ήταν επίσης καλό, αλλά όχι τόσο καθαρό. Ήταν γεμάτο γκράφιτι. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στη Γερμανία. Και όλοι οι μαθητές φορούσαν πουλόβερ "Fruit of the Loom". Αυτή είναι μια από τις αναμνήσεις μου, φαίνεται ήταν must-have εκείνη την εποχή. Και όλοι κυκλοφορούσαν με ποδήλατο» τόνισε η Κίρα Νάιτλι αναφερόμενη στα όσα την εντυπωσίασαν στη Γερμανία σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

Η Κίρα Νάιτλι ρωτήθηκε και για το Brexit και απάντησε ότι πάντα έκανε χρήση της ελεύθερης κυκλοφορίας και εργασίας στην Ευρώπη. Εργάστηκα στη Γερμανία, στη Γαλλία και στην Ιταλία. Μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν ψήφισα την αποχώρηση από την Ε.Ε. Νομίζω ότι κανένας δεν έχει την παραμικρή ιδέα του τι θα συμβεί μετά το Brexit. Ακόμη και οι πιο καλά ενημερωμένοι είναι σε σύγχυση. Παρακολουθείτε τις συζητήσεις, διαβάζετε εφημερίδες και δεν γίνεστε πιο έξυπνοι. Γι αυτό ζούμε μία κατάσταση στασιμότητας, τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ