Ζώδια από την Α. Λεούση: Η Νέα Σελήνη ανοίγει νέους δρόμους και έρχονται μεγάλες ευκαιρίες...

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Νέα Σελήνη στον Κριό και έρχονται ευκαιρίες, δυνατότητες και νέοι δρόμοι με λύσεις και ξεκινήματα, κυρίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου! Πάμε δυναμικά για μία νέα αρχή!

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Στο πλαίσιο αυτών που θέλετε, είναι και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ότι θα αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντι του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας. Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια.

ΛΕΩΝ: Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην τρέπεστε σε φυγή με την πρώτη δυσκολία. Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε για να μην εκτεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας, τα παράπονα που κρύβει. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταίως για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα θέματα που θα προκύψουν να συζητήσετε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει σύμφωνα με τον oroskopo,gr

ΙΧΘΥΣ: Επιβάλετε να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην  πιέζετε καταστάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ