Βίντεο - Βικτώρια Καρύδα: "Εύχομαι τα χειρότερα για τον δολοφόνο του άνδρα μου’’

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψη του 31χρονου για τη δολοφονία του συζύγου της

Σε φανερά κακή ψυχολογική κατάσταση, το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα αρνείται να μιλήσει και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες είτε για την εξέλιξη των ερευνών είτε για το αν ξέρει κάτι παραπάνω για τον δολοφόνο του συζύγου της.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που τον έπιασαν, του εύχομαι το χειρότερο» δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα, για τον εκτελεστή του συντρόφου της, Γιάννη Μακρή, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης.

Ζητάει μόνο να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι την κατάσταση καθώς, όπως χαρακτηριστικά λέει «Τα παιδιά μου δεν είναι καλά και δεν θέλω παρουσία δημοσιογράφων έξω από το σπίτι, γιατί επηρεάζονται ψυχολογικά».

Η σύλληψη του Βούλγαρου κακοποιού έγινε το βράδυ της Τρίτης. Ο ίδιος δεν δέχεται να πει ούτε κουβέντα στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Όπως όλα δείχνουν, η δολοφονία ήταν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία από άγνωστο μέχρι στιγμής εντολέα, το οποίο έφερε σε πέρας ο 31χρονος Βούλγαρος μαζί με τον 35χρονο αδελφό του που αναζητείται και ανέμενε τον εκτελεστή για να διαφύγουν μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ