Έρωτες στο Survivor: Η Δαλάκα με τον Ατακάν και η Δήμητρα με τον Εμρέ, δημιούργησαν μια... ερωτική φωλιά

Έξαλλοι οι συμπάικτες τους... 

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν είναι δύο παίκτες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων στο φετινό Survivor

Ελληνες και Τούρκοι του Survivor 3 αναμείχθηκαν σε δυο ομάδες, την άσπρη και τη μαύρη. Στη μαύρη ομάδα, αυτή της Κατερίνας Δαλάκα τα πρώτα σύννεφα ήρθαν, καθώς χάνει συνεχώς και κάποιοι από τους συμπαίκτες της την κατηγορούν ότι έκανε συναισθηματικές επιλογές για να φτιάξει την ομάδα και ότι πλέον είναι τυφλωμένη από έρωτα για τον συμπαίκτη της Ατακάν
 και αδιαφορεί για τα πάντα. 

Από την άλλη υπάρχει και ο έρωτας της Δήμητρας με τον Εμρέ. Η Μελίσα του Survivor 3 μιλώντας στην κάμερα είπε μεταξύ άλλων: «Οι πιθανότητες να κερδίσουμε την αντίπαλη ομάδα είναι μηδαμινές. Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα. Ο Εμρε με τη Δήμητρα, ο Ατακάν με τη Δαλάκα.

 Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Εμρέ χορεύουν, ο Ατακάν και η Δαλάκα χαριεντίζονται και ο Γιουσούφ κάθεται στην άκρη, ενώ είμαστε μέσα στο άγχος για τον αγώνα. Δεν καταλαβαίνω που βαδίζει αυτή η ομάδα. Ήδη οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί από μας. Έχουμε μόνο δύο δυνατούς άντρες, τον Γιουσούφκαι τον Ατακάν.Η επίδοση των υπολοίπων είναι στο 50%. Από τα κορίτσια θα έλεγα ότι η Δαλάκα είναι καλή, αλλά είναι τυφλωμένη από έρωτα και δεν ξέρει που βαδίζει. 

Δεν έχει φέρει κάποια νίκη στην ομάδα. Η Σουντέ είναι επίσης καλή, αλλά επειδή χωρίστηκε από τη Σεντά δεν αισθάνεται καλά. Τώρα τελευταία ούτε οι επιδόσεις της, ούτε οι βολές της είναι καλές. Η Δήμητρα πάλι είναι μέτρια. Η Ελπίδα πάντα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Πιθανότατα θα μείνουμε νηστικοί», είπε χαρακτηριστικά μεταφέροντας το κλίμα από τη Μαύρη ομάδα του Survivor 3. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ