Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας διάβασε την μαύρη βίβλο του σατανισμού – ‘’Κάποιοι την μύησαν θα τους βρω’’

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως.. 

Να ανοίξουν τα στόματα, ζητά ο πατέρας της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι το παιδί του δεν αυτοκτόνησε και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει για το θάνατο της κόρη του να μιλήσει.
“Η κόρη μου χάθηκε, κάποιοι είναι υπαίτιοι, κάποιοι πρέπει να πληρώσουν.

Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω την ημέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς”, είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε:

“Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήταν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω είναι να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω”.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν φίλοι της φοιτήτριας. Πρώτος όμως θα πάει ο πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Κώστα Τζαβάρα, θα προσκομίσει σημαντικά στοιχεία.

“Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού”, ανέφερε ο κ. Τζαβάρας.

Δόθηκε εντολή για άρση του απορρήτου επικοινωνιών της 22χρονης. Ανάκτηση των δεδομένων του facebook και του Instagram, τα αρχεία των οποίων μέσα στο ipad και στο laptop της Αρετής είχαν διαγραφεί, καθώς και τις συνδιαλέξεις που είχε μέσω του κινητού της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ