Βίντεο - Έχει τελικά η Κατερίνα Καινούργιου σχέση με τον εγγονό του εφοπλιστή Παναγόπουλου; Εσάς τι σας νοιάζει αναρωτιέται!

Η απόφαση που έχει πάρει για την προσωπική της ζωή...

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια που, όπως γράφτηκε είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Παναγόπουλο, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως έχει πάρει απόφαση να μην ξαναμιλήσει ποτέ δημόσια για κάποια σχέση της.

«Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου που να είναι απλά φίλοι μου ή να είμαστε σε ένα φιλικό πλαίσιο και να μου τους χρεώνουν. Κι αυτό γιατί είμαι ελεύθερη. Δεν είναι πολύ άσχημο; Έχει γίνει πολλές φορές να μου χρεώσουν σχέση τσάμπα. Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει μία απόφαση, επειδή την έχω πατήσει στη ζωή μου.

Δε θέλω να ξαναμιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή και να μην απαντάω σε τίποτα. Όσο γίνεται να εξαφανιστώ από όλο αυτό… Υπήρξαν στιγμές που μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ μεγάλα λάθη. Οπότε πια στο λέω εδώ. Σημείωσε τη μέρα και την ώρα. Από την Κατερίνα ποτέ ξανά τέτοιες δηλώσεις.

Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου αφορά μόνο εμένα. Είμαι πολύ καλά στην παρούσα φάση, είμαι μόνη μου. Τέλεια…. Γενικώς ενθουσιάζομαι πάρα πολύ εύκολα, πολλές φορές ζω μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι. Είμαι ένα κορίτσι πολύ ρομαντικό. Ενθουσιάζομαι, την πατάω και στο τέλος πληγώνομαι εγώ και αυτό είναι πολύ άσχημο…», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ