Την αγκάλιασαν & τη γλύκαναν οι συνάδελφοί της - Το δράμα της διάσημης Αγγλίδας ηθοποιού που πάσχει από Αλτσχάιμερ (φωτό)

Δάκρυα, χαρά και συγκινήσεις προσέφερε η μόλις δεύτερη δημόσια εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού από τον Μάιο του 2018.

Υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση υποκρίθηκαν τους ρόλους τους οι ηθοποιοί του θεατρικού μιούζικαλ «Only Fools and Horses» στο θέατρο Royal Haymarket του Λονδίνου, όταν συνειδητοποίησαν πως η πάσχουσα από Αλτσχάιμερ, διάσημη ηθοποιός Dame Barbara Windsor, βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό με τον σύζυγό της, το απόγευμα της Τετάρτης. 

Η 81χρονη πρώην σταρ της μικρής οθόνης, γνωστή για τους ρόλους της στη σαπουνόπερας EastEnders που προβάλλεται εδώ και δεκαετίες από το BBC και της ταινίας Carry On, πραγματοποίησε μόλις τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της από τον Μάιο του 2018, όταν και ο σύζυγός Scott Mitchell ανακοίνωσε πως πάσχει από τη νόσο. 

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, όπως αναφέρει η DailyMail.co.uk οι ηθοποιοί Paul Whitehouse, Ryan Hutton και Tom Bennett, εμφανώς συγκινημένοι την αγκάλιασαν μην μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους. Η ίδια, χαιρέτησε ένα προς ένα τα μέλη του cast, τα οποία επισκέφθηκε και στα καμαρίνια τους αργότερα για να τα συγχαρεί, με τους θεατές και όλους τους παρευρισκομένους να χειροκροτούν ζεστά.

Φωτό: Dave J. Hogan

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ