Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας- Τι λέει ο γιος του Λάμπρος (φώτο)

Δεν είναι γνωστό για ποιο λόγο μπήκε στο νοσοκομείο ο γνωστός δημοσιογράφος

Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε γνωστό , ότι ο πατέρας του Δημήτρης βρίσκεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

"Δύο υποψήφιοι (πατήρ/ υιός) μαλώνανε σε ένα νοσοκομείο! Θα τις προλάβουμε τις εκλογές;! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ", έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταστάρας στην λεζάντα της φωτογραφίας  που ανέβασε στο Instagram

 

 

Δεν είναι γνωστό για ποιο λόγο βρίσκεται στο νοσοκομείο ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας. Το eirinika.gr του εύχεται γρήγορα περαστικά.

 Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας  υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό

Την υποψηφιότητα Δημήτρη Κωνσταντάρα, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα με τον συνδυασμό του «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής» ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικης Γιάννης Σγουρός.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας γεννημένος στην Αθήνα, στην Κυψέλη, όπου μένει ακόμα, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, τη Λετονία και τον Πόντο, είναι γιος του αγαπημένου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε 45 χρόνια σε εφημερίδες, περιοδικά, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Έγραψε τραγούδια, θεατρικά έργα, σενάρια και περισσότερα από τριάντα βιβλία, το 2002 αποφάσισε να μπει στην πολιτική.

Εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Αθήνα, στη συνέχεια βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και δυο φορές δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, δίπλα στο Γιάννη Σγουρό, θέλει να ολοκληρώσει την πολιτική του σταδιοδρομία πραγματοποιώντας το όνειρό του για την απολύτως αναγκαία αναμόρφωση του υποβαθμισμένου Κέντρου της πρωτεύουσας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ