Δεύτερο Nikki Beach Resort & Spa ανοίγει στη Σαντορίνη - Θα έχει δυναμικότητα 60 δωματίων, εντυπωσιακές σουΐτες & ιδιωτική παραλία

Ένα ακόμα Nikki Beach Hotels and Resorts ανοίγει επί ελληνικού εδάφους συγκεκριμένα στο Μονόλιθο στην Σαντορίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Forbes η ξενοδοχειακή αλυσίδα προχωρά σε διεύρυνση του χαρτοφυλακίου του με 7 νέα θέρετρα, ένα εκ των οποίων στο ελληνικό νησί με το μαγευτικότερο ηλιοβασίλεμα παγκοσμίως. 

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εποχιακούς πολυτελείς προορισμούς στο Αιγαίο και στον κόσμο. Το Nikki Beach Resort & Spa στη Σαντορίνη, θα είναι το πρώτο θέρετρο του ομίλου στο νησί, με ιδιωτική παραλία, και 60 δωμάτια και σουίτες. Επιπλέον θα διαθέτει 3 εστιατόρια και το χαρακτηριστικό Nikki Spa. 

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για το δεύτερο κατάλυμα Nikki Beach and Resort στην Ελλάδα. Το 85,6% του πρώτου Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι, τον Οκτώβριο του 2018 πέρασε στις εταιρείες Invel Real Estate Management Ltd και Dolphin Capital Partners. Η Invel, γνωστή από τη συμμετοχή της στην Εθνική Πανγαία σε συνεργασία με την Dolphin, προχώρησαν σε συμφωνία εξαγοράς του 85,6% του Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι από την εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου Dolphin Capital Investors, τη Fortress Inestment Group και τη Monarch Alternative Capital σε αναλογία 83,3% η Invel και 16,7% η Dolphin.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η Invel και η Dolphin κατέχουν ποσοστό 70,4% και 15,2% αντίστοιχα στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο ποσοστό 14.4% της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου παραμένει στην Oakhill Advisors. Μετά την συμφωνία το management του ξενοδοχείου παρέμεινε στην Dolphin, η οποία έδωσε έμφαση στην εισαγωγή νέων γευσιγνωστικών concepts και υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών οι οποίες θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ξενοδοχειακής μονάδας. Ωστόσο από φέτος το ξενοδοχείο θα διαχειρίζεται η ελληνική εταιρεία διαχείρισης & ανάπτυξης ξενοδοχείων SWOT.

Και στο Πόρτο Χέλι το πεντάστερο Νikki Beach διαθέτει 66 δωμάτια και σουίτες, (όλα άνω των 50 τμ, και 65 τμ κατά μέσο όρο), beach club, 2 εστιατόρια, γυμναστήριο και spa και βρίσκεται στον κόλπο του Πόρτο Χελίου. Το ξενοδοχείο άνοιξε το 2014 ώς μετατροπή υφιστάμενου κτηρίου που λειτουργούσε παλαιότερα ως τουριστική μονάδα.

Όσο για την Nikki Beach hotel συνεχίζει να εξελίσσεται καθώς αλλάζουν οι αγορές», αναφέρει η Lucia Penrod, Διευθύνων Σύμβουλος της Nikki Beach Global. «Πριν από ένα χρόνο, στρέψαμε την προσοχή μας στην αναδιοργάνωση του ξενοδοχειακού μας τμήματος και ένα χρόνο μετά το αποτέλεσμα είναι τρία νέα έργα υπό κατασκευή. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο μας παραθαλάσσιο θέρετρο άνοιξε το 2010 στο Koh Samui της Ταϊλάνδης και μετά από 9 χρόνια η μάρκα του ξενοδοχείου είναι έτοιμη να απογειωθεί». Δύο από τις άλλες ξενοδοχειακές μονάδες που σκέφτεται να ανοίξει η αλυσίδα είναι στο Μαυροβούνιο Σρι λάνκα. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ