Ζώδια από την Ά. Λεούση: Έρωτες, πραγματοποίηση ονείρων και πολύ... φαντασία – Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Ο Ερμής σήμερα έρχεται σε Σύνοδο με τον Ποσειδώνα στα Ψάρια! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού κάνουν μία ευχή, μία ερωτική εξομολόγηση, χρησιμοποιούν την φαντασία τους και ανταλλάσουν τα μηνύματα αγάπης! Οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγουν ψέματα και ουτοπίες !

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους. Θα τα καταφέρετε και οι επαγγελματικές σας ανησυχίες δε θα κρατήσουν πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν. Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές, να εκφραστεί για να καταλαγιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι άσχημο να κριτικάρετε συνέχεια τον εαυτό σας και τους άλλους και να μην έχετε κατανόηση. Για να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αγχώσουν.

ΛΕΩΝ: Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και τις ανάγκες σας και μετά πάνω στο σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε να μη τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε χέρια άσχετων ανθρώπων. Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι. Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πρώτα ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταματήστε να είστε εγωιστές και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια καινούρια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό. Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα σύμφωνα με τον oroskopo

ΙΧΘΥΣ: Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ