Πώς αποχαιρέτησε στον αέρα ο Δημήτρης Οικονόμου τον «αδελφό» του & κουμπάρο Βασίλη Λυριτζή

«Η οικογένειά του είναι και δική μου οικογένεια και θα είμαι πάντα δίπλα τους»... 

 

Φτωχότερος έγινε ο δημοσιογραφικός κόσμος από τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής έφυγε από την ζωή νικημένος από τον καρκίνο...

Συγκλονισμένος ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον οποίο ήταν φίλοι, κουμπάροι, αλλά και συνεργάτες για 28 περίπου χρόνια, τον αποχαιρέτησε στην έναρξη της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ.

«Ξεκινάμε με μια τραγική είδηση. Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής, ο αδερφός μας, ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο. Ήταν περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο. Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του. Είχε προβλήματα τους τελευταίους 2-3 μήνες. Πριν από λίγο κατέληξε. Ήμασταν μαζί από το 1989 και είχαμε κοινή πορεία από το 1996 μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο. Θα είμαι πάντα δίπλα στους συγγενείς του. Ο κόσμος καταλαβαίνει την κατάσταση που βρίσκομαι σήμερα. Δεν έχω πια λόγια να πω. Τον περιμέναμε βέβαια τις τελευταίες ημέρες. Ξέραμε πως η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και ειδικά από χθες το βράδυ που ενημερώθηκα και εγώ πως είναι δύσκολη η κατάστασή του και ήταν θέμα ωρών. Στις 5.30 έγινε το συμβάν», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Οικονόμου.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ