Ο Στράτος Τζώρτζογλου βιάζεται να ντυθεί γαμπρός & ντύθηκε στην πασαρέλα από τώρα (φώτο-βίντεο)

Μαγνήτισε τα βλέμματα με γαμπριάτικο κουστούμι του οίκου Giannetos Handmade

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι που έρχεται ο Στράτος Τζώρτζογλου, στο πλευρό της αγαπημένης του Σοφίας Μαριόλα. Ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός φαίνεται πως "δεν βλέπει την ώρα", να ντυθεί γαμπρός και ... έκανε "πρόβα κουστουμιού"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stratos Tzortzoglou (@stratos_tzortzoglou) στις

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, στα πλαίσια της Athens Xclusive Designers Week στο Ζάπειο Μέγαρο, πήρε μέρος στην εντυπωσιακή επίδειξη Kathy Heyndels & Giannetos Handmade και ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας γαμπριάτικο κουστούμι του οίκου Giannetos Handmade.

Η 3η μέρα της AXDW ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή επίδειξη Kathy Heyndels & Giannetos Handmade με τους δύο οίκους να παρουσιάζουν ξεχωριστές δημιουργίες.

Στη  νέα συλλογή Kathy Heyndels με τίτλο SS19 “Mirage” πρωταγωνιστούν τα χρώματα. Απαλές αποχρώσεις του κίτρινου, έντονο πορτοκαλί, φούξια, λευκό και μπλε στη νέα συλλογή Pret a Porter του οίκου όπου κυριαρχούν τα κρεπ υφάσματα, οι δερμάτινες λεπτομέρειες, διαφάνεις και έντονα  κοψίματα. Μοναδικές νυφικές δημιουργίες μαγνήτισαν τα βλέματα στο τέλος της επίδειξης.

Ο οίκος Giannetos Handmade σ’ ένα εντυπωσιακό show παρουσίασε τη νέα συλλογή SS19 με τίτλο “Vintage Voyage” με ανδρικά κοστούμια υψηλής ραπτικής. Guest εμφάνιση στο show έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου με δημιουργία του σχεδιαστή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?@gogopoulos.giannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stratos Tzortzoglou (@stratos_tzortzoglou) στις

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από την επίδειξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ