Αεροπορική τραγωδία & τροχαίο μαζί: Νεκρή μία από τις πλουσιότερες Ρωσίδες, ο πατέρας της & όσοι έσπευδαν να περισυλλέξουν τα θύματα

Η συνιδιοκτήτρια ρωσικής αεροπορικής εταιρείας σκοτώθηκε όταν συνετρίβη το μικρό αεροσκάφος...

Μικρό επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη χθες Κυριακή στη δυτική Γερμανία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο χειριστής του και οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό, μια από τους οποίους ήταν μια πλούσια ρωσίδα επιχειρηματίας, ανέφεραν η αστυνομία και η αεροπορική εταιρεία S7. 

Το εξαθέσιο αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τη Γαλλία και κατευθυνόταν στο Έγκελσμπαχ (Έσση), νότια της Φραγκφούρτης, κατέπεσε σε αγρό και ανεφλέγη περί τις 13:30 [16:30 ώρα Ελλάδας], διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι γνωστά ως τώρα.

Με ανακοίνωσή της, η ρωσική αεροπορική εταιρεία S7 γνωστοποίησε ότι η μια από τους επιβάτες του μικρού αεροσκάφος ήταν η 55χρονη Νατάλια Φίλεβα, βασική μέτοχός του. 

Σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού Forbes για το 2018, η Νατάλια Φίλεβα, ο σύζυγος της οποίας Βλαντίσλαβ Φίλεφ είναι ο επικεφαλής της S7, ήταν εκείνη τη χρονιά η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία, με περιουσία η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ανερχόταν σε 600 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Ο άλλος επιβάτης φέρεται να ήταν ο πατέρας της Φίλεβα, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην εταιρεία την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Το αυτοκίνητο της αστυνομίας το οποίο έσπευδε στο σημείο του δυστυχήματος συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο επιβαίνοντες στο τελευταίο και να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ