Ανεπιθύμητη η Νικόλ Κίντμαν στον γάμο του γιου της - Της το απαγόρευσε ο ίδιος αλλά και ο Τομ Κρουζ

Η σταρ του Χόλιγουντ χαρακτηρίζεται «καταπιεστικό πρόσωπο» από τους Σαϊεντολόγους.

Της εκκλησιάς την πόρτα ετοιμάζεται να διαβεί ο υιοθετημένος γιος της Νικόλ Κίντμαν και του Τομ Κρουζ, ο 24χρονος Κόνορ, αλλά αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, περισσότερο ίσως κι από τον ίδιο τον γάμο του με την οπαδό της Σαϊεντολογίας Ιταλίδα φίλη του (όπως είναι και ο ίδιος), είναι πως τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του, δεν επιθυμούν την παρουσία της Νικόλ στον γάμο!

Όπως αναφέρει η Standard.co.uk ο Τομ Κρουζ, έχει απαγορεύσει στην πρώην σύζυγό του να παρευρεθεί στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του γιου της, ενώ όπως έγινε γνωστό, το τηλεφώνημα στη Νικόλ Κίντμαν έκανε ο ίδιος ο Κρουζ και στη συνέχεια μίλησε με τη μητέρα του και ο Κόνορ.

Για όσους γνωρίζουν, ο αποκλεισμός της Νικόλ από τον γάμο του γιου της δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς στις σχέσεις της ίδιας τόσο με τα παιδιά της, όσο και με τον Τομ Κρουζ, είχε επέλθει ρήξη εδώ και χρόνια. Ο 56χρονος ηθοποιός λατρεύει τη μελλοντική του νύφη και είναι χαρούμενος που ο γιος του θα νοικοκυρευτεί και θα παντρευτεί μία Σαϊεντολόγο.

«Ο Τομ δεν θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί να προσκαλέσει τη Νικόλ στο γάμο του Κόνορ, επειδή θεωρείται “καταπιεστικό πρόσωπο” από τη συγκεκριμένη εκκλησία». Αυτή η φράση μάλιστα, είναι όρος της Σαϊεντολογίας και χρησιμοποιείται για όποιον θεωρείται εχθρός της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας. Σημειώνεται πως η χολυγουντιανή σταρ έχει αρνηθεί να μιλήσει για τη συγκεκριμένη θρησκεία τα τελευταία χρόνια και λέγεται ότι ήταν απούσα από πολλά σημαντικά γεγονότα των παιδιών της, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της κόρης της Ιζαμπέλα με τον Μαξ Πάρκερ στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ