Κάτι και να καίει σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχετε ξαναδεί! - Η φώτο με 5εκ likes - Παγκόσμια υστερία

Με τους καλογυμνασμένους μύες σε κοινή θέα και με μία απίστευτα σέξι πόζα, ο Ρονάλντο "έριξε" το Instagram

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι μόνο ένας θρύλος των γηπέδων με εκατομμύρια οπαδούς του ποδοσφαίρου να "πίνουν" νερό στο όνομα του. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής είναι και το "αρσενικό" που ονειρεύονται εκατομμύρια γυναίκες.

Και μπορεί στον αγώνα της Γιουβέντους ενάντια στην Σερβία την 25η Μαρτίου να τραυματίστηκε στο πόδι και να αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα, δεν έχασε όμως την φόρμα του.

Ο άσος της ιταλικής ομάδας έστειλε ένα "ηχηρό" μήνυμα μέσω Instagram, σε όλους εκείνους που περιμένουν ότι ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει για πολύ εκτός γηπέδων.

Το απόγευμα του Σαββάτου ανέβασε video όπου φαίνεται να κολυμπάει στην πισίνα στο πλαίσιο της αποθεραπείας που ακολουθεί ενώ μετά τα μεσάνυχτα ανέβασε φωτογραφία του,με τους δυνατούς και ... ατελείωτους μύες του σε... κοινή θέα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working hard on my recovery??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

 

 "Τελευταία προπόνηση", έγραψε στη λεζάντα ο κούκλος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και  συνόδευσε με emoticons από γυμνασμένα μπράτσα τα λόγια του...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last session?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

 

Όπως αντιλαμβάνεστε η φωτογραφία "έριξε" το ίντερνετ και προκάλεσε "πανικό", κι όχι μόνο στους αντιπάλους του Ρονάλντο και δεν φταίνε μόνο οι μύες γι' αυτό αλλά και η απίστευτα σέξι πόζα...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ