Φοράτε πουά πουκάμισο; 30+ υπέροχοι συνδυασμοί για να το ταιριάξετε τέλεια σε κάθε περίσταση - Φώτο

Ένα από τα πλέον αγαπημένα prints που οι γυναίκες φορούν σε κάθε ευκαιρία είναι το πουά, γνωστό και ως polka dot.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό σχέδιο που παραμένει στην κορυφή των τάσεων της μόδας και την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019.

Συνδυάζεται πολύ εύκολα τόσο με μονόχρωμα ρούχα, όσο και με άλλα prints, όπως τα ριγέ, αποτελώντας τη λεπτομέρεια που θα απογειώσει ένα καθημερινό ή βραδινό ντύσιμο. Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι ρουχισμού με αυτό το μοτίβο είναι το γυναικείο πουά πουκάμισο.

Πρόκειται για ένα πασπαρτού κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ εξίσου εντυπωσιακά. Διαθέτει τόσο το κομψό και καθώς πρέπει ύφος που χρειάζεται το ντύσιμο γραφείου, όσο και τη χαλαρότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση που χρειαζόμαστε γενικότερα στη ζωή μας.

Χαρακτηριστικοί χρωματισμοί σε ένα γυναικείο πουκάμισο με πουά σχέδια είναι το ασπρόμαυρο, το μπλε – άσπρο, αλλά και το κόκκινο με το λευκό. Βέβαια στα καταστήματα θα βρείτε πολλά ακόμη χρώματα για να κάνετε τη διαφορά. Μάλιστα αν ψάχνετε για κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό, μπορείτε να επιλέξετε πουκάμισα με πολύχρωμες τελείες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι βούλες που κοσμούν τα πουά γυναικεία πουκάμισα έχουν ποικίλα μεγέθη. Κάποια κομμάτια διαθέτουν μικροσκοπικές και διακριτικές τελείες, ενώ υπάρχουν κι εκείνα που έχουν μεγάλες και επιβλητικές.

Tips για να συνδυάσετε σωστά ένα πουά πουκάμισο, από το beautetinkyriaki.gr

  • Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψιν τον σωματότυπο σας για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος πουά μοτίβου. Σε γενικές γραμμές τα μεγάλα prints τείνουν να προσθέτουν όγκο.
  • Στην περίπτωση όμως ενός πουά πουκαμίσου πρέπει να διατηρείται η ισορροπία. Επομένως, μια γυναίκα με πλούσιο στήθος είναι προτιμότερο να επιλέγει μεγάλες τελείες, ενώ μια γυναίκα με μικρό στήθος μικροσκοπικές.
  • Η πιο safe ιδέα για τέλειους συνδυασμούς με πουά ρούχα είναι το μονοχρωματικό look. Αν για παράδειγμα έχετε επιλέξει ένα ασπρόμαυρο πουά πουκάμισο, συνδυάστε το με άσπρο ή μαύρο παντελόνι / φούστα.
  • Εξίσου καλή επιλογή αποτελεί ο συνδυασμός του polka dot shirt με ουδέτερες αποχρώσεις στα υπόλοιπα ρούχα.
  • Για ένα πιο εντυπωσιακό ντύσιμο, συνδυάστε ένα πουά γυναικείο πουκάμισο με έντονα χρώματα ή με παστέλ αποχρώσεις.
  • Μπορείτε να φορέσετε πουά πουκάμισο με dotted παντελόνι ή φούστα, ταιριάζοντας δυο διαφορετικά μεγέθη από τελείες ή αντίθετα χρωματικά polka dot print.
  • Αν σας αρέσει να τολμάτε, ο συνδυασμός διαφορετικών prints είναι μια πολύ όμορφη ιδέα για να αναδείξετε την fashionista που κρύβετε μέσα σας. Απλά θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή τα μοτίβα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί ένα υπερβολικό σύνολο.
  • Και μην ξεχνάτε, σημασία έχει να νιώθετε πρώτα απ’ όλα εσείς όμορφα με το ντύσιμο σας!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ