Η Μπριζίτ Μακρόν έβαλε μια εκπληκτική κόκκινη τουαλέτα & ένα απίθανο μπλε ρουά μίνι φόρεμα (φώτο)

Οι υπέρκομψες εμφανίσεις της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας

Μία "Πρώτη Κυρία" οφείλει να είναι πάντα κομψή, λαμπερή αλλά και σωστά ντυμένη για την περίσταση. Η "Πρώτη Κυρία" της Γαλλίας φαίνεται πως το γνωρίζει καλά αυτό. Η Μπριζίτ Μακρόν, εντυπωσιάζει πάντα με τις στιλιστικές επιλογές της στις επίσημες εμφανίσεις της.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ και της συζύγου του, Πενγκ Λιγιουάν, στη Γαλλία. Το βράδυ της Δευτέρας η γαλλική προεδρία οργάνωσε επίσημο δείπνο στο Ελιζέ προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους της Κίνας στο οποίο έδωσαν το «παρών» 200 καλεσμένοι από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Γαλλίας. 

Φώτο: Gtreresonline

Η Μπριζίτ Μακρόν για μία ακόμα φορά έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση της, αποδεικνύοντας ξανά ότι κατέχει επαξίως τον τίτλο της "Πρώτης Κυρίας του στυλ". Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου στο δείπνο για το προεδρικό ζεύγος της Κίνας εμφανίστηκε με ένα αέρινο κατακόκκινο μάξι φόρεμα του αγαπημένου της οίκου Louis Vuitton για να τιμήσει έτσι τους υψηλούς καλεσμένους της με το χρώμα της κινεζικής σημαίας

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του προεδρικού ζεύγους της Κίνας στη Γαλλία, η Μπριζίτ Μακρόν εντυπωσίασε με τη φινέτσα και το στυλ, της. Για την υποδοχή του  Σι Τζινπίνγκ και της συζύγου του, επέλεξε ένα εντυπωσιακό μπλε ρουά μίνι φόρεμα με χρυσά κουμπιά, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Paris Match.

Φώτο: Getty Images

Φώτο: AFP

Φώτο: AFP

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου δεν θεωρείται άδικα μία από τις πιο κομψές γυναίκες της Ευρώπης. Το Hola παρουσιάζει μια σειρά από φωτογραφίες από διαφορετικές εμφανίσεις της Μπριζίτ Μακρόν, που δείχνουν τους "χρυσούς κανόνες" που ακολουθεί η πρώτη κυρία της Γαλλίας για το ντύσιμο της: Ρούχα κομψά και φινετσάτα επιλεγμένα με προσοχή, ανάλογα με την περίσταση και με το ποιους θα υποδεχθεί και που.

Φώτο: Gtreresonline

Η Μπριζίτ Μακρόν γνωρίζει ότι η "γυναίκα του Καίσαρα", πρέπει να είναι αντάξια του ρόλου της και να συμβάλει με την εμφάνιση της, στο να αποκτά αίγλη η εικόνα του συζύγου της.

Φώτο AFP

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDE SHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ