32χρονη Ελληνολιβανέζα: Με χτύπησε ο σύντροφος μου, τον κλείδωσα - Δεν πίστευα ότι έπεσε από το μπαλκόνι

Τα πρώτα λόγια στον σύντροφό της μετά την πτώση από τον τρίτο όροφο...

 Για το τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου και ο σύντροφός της βρέθηκε πεσμένος από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου διαμένουν στη Βούλα, μίλησε η 32χρονη διερμηνέας.

Η γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο, μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, φέρεται να ψέλλισε, καθώς ακόμα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, πώς «εκείνη φταίει που έπεσα». 

Όπως υποστήριξε, το μοιραίο βράδυ είχε τσακωθεί με το σύντροφό της που την είχε δείρει. «Κάλεσα την αστυνομία και τους είπα "ελάτε γρήγορα υπάρχει ξυλοδαρμός, υπάρχει κάποιος σε έξαλλη κατάσταση"». 

«Ξανακάλεσα την αστυνομία, δεν ήρθε γρήγορα, αλλά αυτός φοβήθηκε και βγήκε στο μπαλκόνι. Κλείδωσα την μπαλκονόπορτα… Δεν άκουγα τίποτα δεν τον έβλεπα από τη μπαλκονόπορτα, δεν άκουσα τίποτε, κανένα θόρυβο, και όταν άνοιξα δεν υπήρχε» δηλώνει η κοπέλα. 

Η 32χρονη ανέφερε ότι κάλεσε για τρίτη φορά την αστυνομία και ενημέρωσε ότι δεν βλέπει το φίλο της, καθώς δεν τον διέκρινε αρχικά στο έδαφος από το μπαλκόνι. Τελικά «ήταν δίπλα στο αμάξι του… Ζητούσε βοήθεια γιατί πονούσε πολύ, κρατούσε στο ένα χερι το κινητό, στο άλλο τα κλειδιά». 

«Είχε λίγο αίμα στη μύτη του, δεν ήταν χτυπημένος στο κεφάλι δεν ήταν χτυπημένος πουθενά» σχολίασε δε, διερωτώμενη πώς ένας εύσωμος άνδρας βάρους 120 κιλών παρουσίαζε τέτοια εικόνα μετά από πτώση από σημαντικό ύψος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ