Ιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα: Γνωρίστε τη μη επεμβατική θεραπεία προσώπου που κάνουν τώρα όλοι οι celebrities στις ΗΠΑ

Η δημοφιλής θεραπεία του Χόλιγουντ, Black Doll Laser Treatment, είναι πλέον διαθέσιμη. Έχετε πολλούς λόγους να τη δοκιμάσετε.

Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Kim Kardashian είναι μόνο μερικές από τις σταρ του Χόλιγουντ που «ορκίζονται» στο Black Doll Laser Treatment( ή Hollywood Peel). Και όχι άδικα! 

Η ηλικία δεν παραμένει απλά ένας αριθμός και αναπόφευκτα φέρνει ένα «κύμα» αλλαγών στην επιδερμίδα: η υφή της εμφανίζει ανομοιομορφίες (μερικές φορές γι’αυτό ευθύνονται και οι ουλές από ακμή), ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε ρυτίδες και αυξημένη δυσχρωμία. H θεραπεία Black Doll Laser Treatment έρχεται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλες αυτές τις βλάβες,  αναίμακτα. 

Με λίγα λόγια
Το Black Doll Laser Treatment – όπως αποκαλείται τεχνικά – είναι μια επιδέξια, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία που πραγματοποιείται με Nd-Yag λέιζερ και είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να ελαχιστοποιήσετε τις μικρό ατέλειες της επιδερμίδας και να χαρίσετε στο πρόσωπό σας πορσελάνινη όψη,  βελούδινη υφή και λάμψη εκ των έσω. 

Αξίζει να τη δοκιμάσετε γιατί:

•    Συσφίγγει και καθαρίζει τους διεσταλμένους πόρους.
•    Μειώνει την ακμή, τις ουλές και τον αποχρωματισμό μετά από ακμή.
•    Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας.
•    Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
•    Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
•    Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
•    Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη του προσώπου.

Η διαδικασία
Ο ιατρός εφαρμόζει ένα λεπτό στρώμα Carbon Gel  στην επιδερμίδα σας, η οποία έχει βάση από άνθρακα (εξού και το μαύρο χρώμα της) και τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας απορροφούν το προϊόν. Έπειτα, ταχείς και υψηλής έντασης παλμοί φωτός από το λέιζερ «χτυπούν» την επιδερμίδα, έχοντας τη μέγιστη ικανότητα να καταστρέψουν το σμήγμα από τους φραγμένους πόρους και τις επιφανειακές στοιβάδες της. Ενώ το carbon gel αφαιρείται με το «χτύπημα» του λέιζερ παράγεται ελαφριά θερμότητα, η οποία εισχωρεί στο χόριο και προκαλεί μικροτραυματισμούς στο κολλαγόνο και την ελαστίνη, αναγκάζοντας την επιδερμίδα να τα αναγεννήσει και να τα αναδιαμορφώσει. Παράλληλα θρεπτικές ουσίες που υπάρχουν στο Carbon gel, βιταμίνη c, αμινοξέα, aloe vera και υαλουρονικό οξύ, διεισδύουν στην επιδερμίδα χαρίζοντάς της τα αποτελέσματα της επανορθωτικής δράσης της μεσοθεραπείας. Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι στα 15-20 λεπτά.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστείτε;
Το Black Doll Laser Treatment είναι μια ήπια θεραπεία που μπορείτε να κάνετε είτε μια φορά πριν από κάποια ειδική περίσταση για να εντυπωσιάσετε είτε έχοντας κάποιο συγκεκριμένο στόχο, τον οποίο θα συζητήσετε με τον ιατρό για να σας προτείνει τον αριθμό των συνεδριών που είναι κατάλληλος για εσάς. Συνήθως, για το καλύτερο αποτέλεσμα, συστήνονται μηνιαίες θεραπείες μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών ή και περισσότερο.

Υπάρχουν παρενέργειες;
Οι παρενέργειες είναι μηδαμινές, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας συστήνεται η καθημερινή χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας για 1-2 ημέρες.

Who is Who

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Πατρών, εξειδικεύεται στον τομέα της αισθητικής ιατρικής και αντιγήρανσης.

Το ενδιαφέρον του και η αγάπη του για τη δουλεία του και την ομορφιά, τον έχει ωθήσει και συνεχίζει να τον παρακινεί για την συνεχή εξέλιξή του.

Έχει εκπαιδευθεί δίπλα σε σπουδαίους γιατρούς του είδους, ακολουθώντας πιστά το κομμάτι της κοσμητικής ιατρικής και έχει λάβει μέρος σε επιστημονικά μετεκπαιδευτικά προγράμματα στη Ρωσία, στο Ισραήλ, στη Σιγκαπούρη και στη Γεωργία, λαμβάνοντας έτσι την απαραίτητη τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση και τη καταπολέμηση της γήρανσης.

Αν και νέος σε ηλικία, έχει ήδη καταφέρει να πρωτοστατεί και να κεντρίζει το ιατρικό ενδιαφέρον, μετρώντας πάνω από 5000 περιστατικά στο ιστορικό του.

Από το 2016 έως και το 2018 εργαζόταν ως επιστημονικός διευθυντής στα Medi Prinou Health Center και επιπλέον το 2018 συνεργαζόταν ως εξωτερικός ιατρός με το δερματολογικό – κοσμητικό ιατρικό κέντρο Focus.

Η συνεχής διάθεσή του για βελτίωση και αυτοανάπτυξη του έχουν χαρίσει έναν μεγάλο αριθμό πιστοποιητικών παρακολούθησης ιατρικών συνεδρίων και τίτλων, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ιάκωβος Γκόγκουα MD

Κοσμητική Ιατρική – Αντιγήρανση

 

Άρθρο από τον Ιάκωβο Γκόγκουα MD - Κοσμητική Ιατρική – Αντιγήρανση

Για περισσότερες συμβουλές:

www.regen.gr

Instagram: @_iamjake

Διεύθυνση:

Βασιλίσσης Σοφίας 77

Τηλ: 216 7007070

 

Διαβάστε επίσης: 

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη: Ο ιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα εξηγεί: Botox ή filler; Τι είναι το καθένα και πού χρησιμοποιείται

Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα σας ρωτάει και σας συμβουλεύει: Μήπως ο τρόπος που κοιμάσαι σου προκαλεί ρυτίδες;

Ο ιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα προτείνει: 7 σπιτικές μάσκες προσώπου που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ