Η Ραλλία Χρηστίδου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - ‘’ Η πολιτική είναι όραμα, έμπνευση, εμπιστοσύνη, στηρίξτε με!’’

Η σχέση της τραγουδίστριας με την πολιτική...

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή. Σε ανάρτησή της στο Instagram εξηγεί τους λόγους που πήρε την απόφαση αυτή.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβάνεται και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό, μέσα από το μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι Fame Story.

Η  ίδια σε ανάρτηση της μίλησε για την στροφή της στην πολιτική αλλά και για τους λόγους που πήρε την απόφαση. 

 

 

 «Γεια σας παιδιά! Όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε καλά. Δεκαπέντε χρόνια μεγαλώνουμε μαζί. Ήμουν πάντα εδώ. «Αθόρυβα» Χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζετε πού «ανήκω» πολιτικά. Κι ας συμφωνούμε. Κι ας διαφωνούμε. Και είμαι συνεπής. 

Εγώ, η ελαχιστότερη όλων να προταθώ για ευρωβουλεύτρια. Πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την τόσο τιμητική πρόταση. Η πολιτική παρότι εγείρει πλήθος συνειρμών συνήθως με αρνητική χροιά, για μένα παραμένει εκείνη η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε ή να διατηρούμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε. 

Η πολιτική δεν είναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα. Η πολιτική είναι έμπνευση, είναι όραμα είναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει. 

Οι εκλογές του Μαΐου δεν είναι β´ τάξης. Αποτελούν το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης. Για αυτό οι προοδευτικοί ανθρωποι γυναίκες και άντρες χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Ενάντια στις φωνές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ενάντια στις κοινωνικές, οικονομικές και έμφυλες ανισότητες. Ενάντια σε εκείνους που σε θέλουν στο περιθώριο.

 Μια απο αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ