Δολοφονία 43χρονης στην Ταϊλάνδη – Ζήτησαν να εκδοθεί ένταλμα για τον Έλληνα ύποπτο

Εκτιμούν ότι έχει διαφύγει στην Ελλάδα μετά τη δολοφονία της γυναίκας του. 

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Ταϊλάνδης για τη σύλληψη ενός Έλληνα που φαίνεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του στο Πουκέτ.

Η αστυνομία στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης καταζητεί τον 42χρονο ως ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει την έκδοση εντάλματος της Ιντερπόλ κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη.

Τα ταϊλανδικά ΜΜΕ επιμένουν πάντως, ότι ο 42χρονος έχει καταφύγει στην Ελλάδα και τον κρύβει η πρώην σύζυγός του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Να σημειωθεί ότι η 43χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε το ζευγάρι, με ένα μαύρο πανί στο στόμα και τα χέρια της και τα πόδια της δεμένα σε κρεβάτι στις 16 Φεβρουαρίου.

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον σύζυγο της, να βγαίνει από δωμάτιο στο οποίο εκείνη εντοπίστηκε νεκρή και φιμωμένη.

Λίγες ώρες αφότου η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, ο άνδρας έφυγε από την Ταϊλάνδη για το Ντουμπάι, ενώ οι αρχές της Ταϊλάνδης εκτιμούν ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μια από τις αδελφές της άτυχης γυναίκας είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τις απειλές αυτές», σύμφωνα με την οικογένειά της. Αυτό είχε συμβεί το 2016, αλλά ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ