50 ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση που θα φέρουν την άνοιξη και τη χαρά στο σπίτι σας (φώτο)

Εκπληκτικές ιδέες που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας - Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κέφι, διάθεση για αλλαγή, και λίγα υλικά που μπορείτε να βρείτε εύκολα παντού

Είναι επίσημο: Η άνοιξη είναι εδώ και η πιο μεγάλη γιορτή της πλησιάζει. Το Πάσχα είναι κοντά και είναι καιρός να φροντίσουμε για την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού μας. Θα μας φτιάξει το κέφι, θα μπούμε σε εορταστικό mood, και θα κάνουμε τον χώρο μας πιο χαρούμενο.

Ένα παλιό κουτί αλλάζει όψη αν το γεμίσεις με λουλούδια και πασχαλινά αυγά.

Η εξώπορτα του σπιτιού γίνεται εντυπωσιακή με ένα πασχαλινό πρωτότυπο στεφάνι. Το πασχαλινό σας τραπέζι θα γίνει "glamorous", αν τις πετσέτες σας τις διπλώσετε σε σχήμα "λαγουδάκι" και προσθέσετε δύο- τρεις ακόμα πινελιές.

Οι γωνιές του σπιτιού θα γίνουν γιορτινές και χαρούμενες με λουλούδια και μικρές πασχαλινές λεπτομέρειες. 

Το good house keeping μας δίνει 50 εντυπωσιακές και πρωτότυπες ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε εικόνες γεμάτες χρώμα, φαντασία και στυλ που θα σας ενθουσιάσουν.Το μόνο που θα χρειαστείτε για να τις μεταφέρετε στο δικό σας χώρο είναι κέφι, διάθεση για αλλαγή και δημιουργία και λίγα υλικά που μπορείτε να βρείτε εύκολα παντού.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ