Γυναίκα άνω των 40: 8 επιλογές ρούχων που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γκαρνταρόμπα

Κάθε γυναίκα θέλει αν έχει ρούχα στην κατοχή της, που θα αναδεικνύουν τόσο το στυλ της όσο και την προσωπικότητα της.

Ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα άνω των 40, και που θα αναβαθμίσουν το καθημερινό της look με εντυπωσιακό τρόπο.

Απλά ρούχα που μπορείς να φοράς σε κάθε σου έξοδο, είτε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε σε φιλικές σου εξόδους, και που ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα, καθιστώντας τα διαχρονικά και κομψά για πολύ καιρό, σύμφωνα με το Ediva.

1) Midi φόρεμα


Το midi φόρεμα είναι εξαιρετικά κομψό και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες μιας γυναίκας. Μπορεί να αναδείξει με φινετσάτο τρόπο το σώμα σου και να σου χαρίσει άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

2) Τζιν παντελόνι


Το τζιν παντελόνι λανθασμένα θεωρείται ένα ρούχο για νεανικές ηλικίες, αφού μπορείς να βρεις πολλά με πιο άνετη φόρμα που πέφτουν απαλά στο σώμα και ταιριάζουν με κάθε μπλούζα ή ζακέτα έχεις στην ντουλάπα σου.

3) Πουκαμίσα


Η πουκαμίσα είναι ένα δροσερό και σικάτο ρούχο που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Συνδύασε το με ένα υφασμάτινο ή τζιν παντελόνι και πάντα θα είσαι καλοντυμένη και κομψή.

4) Μακριά ασύμμετρη μπλούζα


Μια μακριά ασύμμετρη μπλούζα είναι μοντέρνα και δεν διαγράφει στοιχεία του σώματός σου που ίσως δεν θέλεις να είναι εκτεθειμένα. Αποτελεί μια εξαιρετική λύση για κάθε εποχή και σίγουρα είναι εξαιρετικά σικ και όμορφη επιλογή για κάθε γυναίκα.

5) Υφασμάτινα παντελόνια


Το υφασμάτινο παντελόνι μπορεί να φορεθεί και σε καθημερινές εξόδους αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις, εξίσου εντυπωσιακά. Μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα.

6) Ζακέτες μακριές


Οι μακριές ζακέτες είναι άψογες για ανοιξιάτικες και φθινοπωρινές εξορμήσεις ενώ χαρίζουν πολύ στυλ σε κάθε γυναίκα. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ζεστό ύφασμα όπως το πλεκτό ή μια πιο λεπτή για τις μέρες που κάνει λίγη ψύχρα.

7) Φουλάρια


Το φουλάρι πάντα χαρίζει σε ένα ντύσιμο, με το σχέδιο και τα χρώματα του. Διάλεξε κάποιο που ταιριάζει με τα ρούχα σου και θα δεις πόσο στυλ και κομψότητα θα προσθέσει στο look σου.

8) Σακάκια


Τα σακάκια είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητα σου με μοναδικό τρόπο. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι αλλά και με μια midi φούστα.

Αυτές οι κομψές επιλογές σε ρούχα για γυναίκα άνω των 40, είναι πάντα στη μόδα και θα σου εξασφαλίσουν ένα σικάτο look που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ