Γενέθλια έχει σήμερα η Έλλη Στάη - Μια διαδρομή 40 ετών στα media, για την «δρομέα» δημοσιογράφο , 4 γάμοι & 1 γιος

Τα 65 της χρόνια έκλεισε η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας... 

Tα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η σιδηρά κυρία των ειδήσεων Έλλη Στάη. 

Η πάντοτε λαμπερή δημοσιογράφος γεννήθηκε.... στην Αθήνα στις 24-3-1954 και γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της. 

Μπορεί να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της παραμένει όμως λαμπερή και καλλίγραμμη όπως πάντα. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαζί ξανά τη Δευτέρα 5/11 στις ειδήσεις του @opentvgr στις 19:00 #υγιής_ενημέρωση ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

 

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα στην εφημερίδα Η Αυγή. Ακολούθησαν οι εφημερίδες Μεσημβρινή και Ακρόπολη, στην οποία έκανε και το πρώτο της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με τη συνέντευξη του Τζιάνι Ανιέλι.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε στην ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Την περίοδο εκείνη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ. Από το 1989 συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο του Flash ως ανταποκρίτρια ευρωπαϊκών θεμάτων στις Βρυξέλλες.

 

 

Το 1993 επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και μετά από συνεννόηση με τον Σταμάτη Μαλέλη, εγκαινιάζει τα «τηλεοπτικά παράθυρα», που ανεβάζουν κατά πολύ την τηλεθέαση του δελτίου κάνοντάς το πρώτο σε τηλεθέαση. Τα παράθυρα τελικά υιοθετούνται και από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt #summer #photoshoot #grhello

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

 

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel παρουσιάζοντας την πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή «Ελλήσποντος» τη σεζόν 1996-1997.

Από το 1997 έως το 1999 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα! Μην κοιτάζεις το ρολόι, κάνε ό ,τι κάνει. Προχώρα. #first #day #february . . .#luck #health #smile #life #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

 

Από το 1999 έως το 2006 συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Αυτά τα χρόνια θεωρούνται το καλύτερο διάστημα στην καριέρα της: αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και εκτοξεύει την τηλεθέασή του ξεπερνώντας κατά πολύ το αντίστοιχο δελτίο του Mega (που τότε παρουσίαζε ο Νίκος Χατζηνικολάου), ενώ παράλληλα παρουσιάζει και μία από τις πιο διάσημες εκπομπές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, «Με τα μάτια της Έλλης», στην οποία φιλοξενούνται πολιτικοί, καλλιτέχνες και άλλες γνωστές προσωπικότητες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt #summer #photoshoot #grhello #thetoc #womantoc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

 

Τον Φεβρουάριο του 2007 συνεργάζεται και πάλι με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel παρουσιάζοντας την εκπομπή «Έλλη» και παράλληλα ως βασική σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη. Από το καλοκαίρι του 2007 συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όπου συμπαρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα και παράλληλα επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «Persona Grata».

 

 

Το 2010 συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 (προηγήθηκε η συνεργασία το 1999 με την εκπομπή «Ελλιγμοί») παρουσιάζοντας την καθημερινή εκπομπή Elli's Point, με την δημοσιογράφο Νικόλ Λειβαδάρη. Το Φεβρουάριο του 2011 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στη ΝΕΤ, καθώς και την εβδομαδιαία εκπομπή talk show NETWEEK μέχρι και τον Ιούνιο του 2013 που έκλεισε η ΕΡΤ με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blast from the past! Μα πόσες φωτο έχεις ακόμα στον... σάκο σου @achilleas_charitos?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt #summer #photoshoot #grhello

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

 

Το 2015 ανέλαβε την πολιτική εκπομπή "Ίντριγκα" στον ALPHA μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Αυτό τον καιρό παρουσιάζει το διαδικτυακό δελτίο ειδήσεων με τον τίτλο Newsroom από την ιστοσελίδα THE TOC, ενώ παρουσιάζει και το κεντιρκό δελτίο ειδήσεων στο OpenTv... 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A few months earlier @thetoc studio #thetoc #tocstudio #toctv #womantoc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready #opentv #opennews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις

 

Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος με τον δικηγόρο Νίκο Στάη (από τον οποίο κράτησε και το επίθετο της), ο δεύτερος ήταν με τον δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ, Δημήτρη Κατσίμη, με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο (1984).

Για πολλά χρόνια σύντροφος της υπήρξε ο Διονύσης Λιβανός. Στη συνέχεια παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία και τραπεζίτη Στέλιο Παναγόπουλο, που διετέλεσε Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας (1982-1989) και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (1994-1999).

Τον Ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Χώρισαν το 2013 μετά από αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η γνωστή δημοσιογράφος.

 

Πηγή: Wikipedia

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ