Νέο pop up store της JO MALONE LONDON στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Ο διάσημος βρετανικός οίκος αρωμάτων Jo Malone London καλωσόρισε την άνοιξη με ένα ξεχωριστό happening για digital influencers στο ολοκαίνουργιο Pop Up Store του οίκου εντός του GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα παραμείνει έως τις 4 Απριλίου, οι λάτρεις του αυθεντικού λονδρέζικου lifestyle είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο απογευματινό διάλειμμα στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου ο βρετανικός νεοκλασικισμός του Hôtel Grande Bretagne συνδέεται απαράμιλλα με τη φιλοσοφία και τις διαχρονικές αξίες της υψηλής αρωματοποιίας.

Ο Brand Ambassador της Jo Malone London Χρήστος Ιορδάνου υποδέχτηκε τους καλεσμένους σε μια ολάνθιστη ατμόσφαιρα της κορυφαίας εταιρίας αρωμάτων, ώστε να γνωρίσουν για πρώτη φορά από κοντά και την τελευταία συλλεκτική British Collection “Wild Flowers & Weeds”, εμπνευσμένη από την ατίθαση βλάστηση της αγγλικής εξοχής.

Φυσικά, στο περίφημο Fragrance Table του καταστήματος οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν όλες τις δημοφιλείς δημιουργίες που έχουν κάνει την Jo Malone London διάσημη παγκοσμίως και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές από τους Stylists για το συνδυασμό αρωμάτων (The Art of Fragrance Combining) ή την επιλογή της ιδανικής εσάνς με βάση τις προτιμήσεις τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, κάθε καλεσμένος έλαβε ως δώρο τα δύο πιο αγαπημένα του αρώματα από τις συνολικά πέντε εκδόσεις της limited edition συλλογής, σε ειδικό συλλεκτικό μεταλλικό κουτί, φιλοτεχνημένο με τα συστατικά της κάθε μυρωδιάς.

*Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινές από τις 11:00 έως τις 20:30 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ