Που θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ & πόσο θα κοστίσει ο τοκετός με την παραμονή στο μαιευτήριο

Στα βήματα της Νταϊάνα και της Κέιτ ;

Η γέννηση του πολυαναμενόμενου πριγκιπόπουλου του Σάσσεξ πλησιάζει και τα ερωτήματα είναι πολλά: Θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Τι όνομα θα επιλέξουν η Μέγκαν και ο Χάρι για το μωρό τους; Μα πάνω από όλα τα ερωτήματα κυριαρχεί αυτό: Η Μέγκαν θα ακολουθήσει τη βασιλική παράδοση και θα επιλέξει να γεννήσει στην πτέρυγα Lindo στο νοσοκομείο St. Mary's ;

Η πτέρυγα Lindo- για όσους δεν το ξέρουν-  είναι ο τόπος που επιλέγει να γεννήσει κάθε Βρετανή γαλαζοαίματη που "σέβεται τον εαυτό της", από το 1982, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Χάρι επίσης γεννήθηκε στη Lindo Wing καθώς και τα τρία παιδιά της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.  

Για πολύ καιρό δεν ήταν απολύτως σίγουρο ότι η Μέγκαν θα ακολουθούσε την παράδοση. Υπήρχαν φήμες που έλεγαν ότι η δούκισσα του Σάσσεξ σκεφτόταν να γεννήσει στο νοσοκομείο Frimley Park στο Σάρρεϋ, κοντά στο σπίτι του βασιλικού ζεύγους  ή στο Frogmore Cottage στο Ουίσδορ ή ακόμα και να γεννήσει στο σπίτι της, σύμφωνα με όσα αναφέρει το βρετανικό Marie Claire.

Τα καινούργια νέα λένε ότι τελικά μετά από όλες αυτές τις σκέψεις η Μέγκαν αποφάσισε να γεννήσει το πρώτο της παιδί στην πτέρυγα Lindo όπου η κάθε διανυκτέρευση κοστίζει 6.000 λίρες

"Δεν θα με εξέπλητε αν η Μέγκαν αποφάσιζε να γεννήσει στην πτέρυγα Lindo, διαθέτει ασφάλεια και όλες τις ανέσεις και τα εφόδια που χρειάζονται για μία βασιλική γέννηση", δήλωσε μία πηγή κοντά στο παλάτι στο Page Six.

Μια άλλη βασιλική πηγή που επικαλείται η Telegraph είπε οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ζήτησαν από το προσωπικό της πτέρυγας να μην πάρουν καμία άδεια μέσα στον Απρίλιο, τον μήνα που η  Μέγκαν αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρωτότοκο παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι.    «Όλοι υποθέτουν πως αυτό το πρωτοφανές αίτημα σχετίζεται με τον ερχομό του βασιλικού βρέφους στη ζωή», σχολιάζει η ίδια πηγή.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ