Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Καρτερός εναντίον Γεννηματά για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου: "Μπερδεύετε το ρόλο της Νέμεσης με το ρόλο της ύαινας"

«Πας ανήρ ξυλεύεται. -Αλλά και πάσα Φώφη, επίσης" η ανάρτηση του Θανάση Καρτερού για τα σχόλια της Φώφης Γεννηματά για τη Μυρσίνη Λοΐζου

Με μία εκτενή και ιδιαιτέρως καυστική  ανάρτηση στο Facebook, απάντησε  o διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός, στα σχόλια της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά σχετικά με την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου

"Την τεχνογνωσία να βγάζετε εσείς προσωπικά και οι πολιτικοί σας φίλοι τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών αριθμούς τηλεφώνων σας την αναγνωρίζουμε.Εκείνο που κανείς, ποτέ, δεν πρόκειται να σας αναγνωρίσει, είναι το δικαίωμα και το ηθικό ανάστημα να παριστάνετε όλοι σας τον τιμητή.
Πολύ περισσότερο που στη συγκεκριμένη περίπτωση μπερδεύετε τον ρόλο της Νέμεσης με τον ρόλο της Ύαινας", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο Θανάσης Καρτερός.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Καρτερού

«Πας ανήρ ξυλεύεται.
Αλλά και πάσα Φώφη, επίσης.

Η του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να τσαλαπατήσει κι αυτή την Μυρσίνη Λοΐζου, και να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, που «την ήξερε»!

Κυρία Γεννηματά

Η δική μας Μυρσίνη Λοΐζου είχε τουλάχιστον το θάρρος να παραδεχτεί δημόσια την πράξη της, και την ευαισθησία να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά της.
Ένα θάρρος και μια ευαισθησία που δεν έδειξε κανείς από τη δική σας παράταξη, για εγκλήματα όπως το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, το πάρτι της Υγείας και των αμυντικών δαπανών, οι χρυσές εργολαβίες της Ολυμπιάδας, η συστηματική καταλήστευση του δημόσιου χρήματος.

Την τεχνογνωσία να βγάζετε εσείς προσωπικά και οι πολιτικοί σας φίλοι τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών αριθμούς τηλεφώνων σας την αναγνωρίζουμε.
Εκείνο που κανείς, ποτέ, δεν πρόκειται να σας αναγνωρίσει, είναι το δικαίωμα και το ηθικό ανάστημα να παριστάνετε όλοι σας τον τιμητή.
Πολύ περισσότερο που στη συγκεκριμένη περίπτωση μπερδεύετε τον ρόλο της Νέμεσης με τον ρόλο της Ύαινας».

 

 

 

Σημειώνουμε ότι η Φώφη Γεννηματά , μιλώντας στη τηλεόραση του OPEN αναφερόμενη στις αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου στα κοινωνικά δίκτυα, για την τρομοκρατία και τις βόμβες μολότοφ, είπε:

«Από την αρχή είχαμε ανατριχιάσει από τις προκλητικές δηλώσεις της για τα επεισόδια Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε; Ηταν γνωστό ποια ήταν η γυναίκα αυτή από πριν".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ