Χωρίς τη Μιμή Ντενίση το σημερινό επεισόδιο του “Your Face Sounds Familiar”- Ποιος είναι ο λόγος; (φώτο)

Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει για τον ρόλο της γυναίκας σε εποχές πολιτικής και μεταναστευτικής κρίσης

Η Μιμή Ντενίση πλαισιώνει την κριτική επιτροπή του 5ου κύκλου του Your Face Sounds Familiar, μαζί με τους Δημήτρη Σταρόβα, Γιώργο Μαζωνάκη και Αλέξη Γεωργούλη.

Η αγαπημένη ηθοποιός τον νέο της «ρόλο» τον έχει λατρέψει και όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως, ανυπομονεί για κάθε γύρισμα του επιτυχημένου show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1. Ωστόσο, στο επεισόδιο της Κυριακής, η Μιμή θα απουσιάζει, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the Greek embassy #nationalcelebration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, ως επίσημη καλεσμένη και βασική ομιλήτρια στην εκδήλωση του ΟΗΕ με θέμα «Ο ρόλος της γυναίκας σε εποχές προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης». Άλλωστε, η Μιμή είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το προσφυγικό ζήτημα και με έργα το έχει αποδείξει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στα γραφεία του Ο.Η.Ε @unitednations #unitednations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Η Μιμή Ντενίση εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία του ταξιδιού για να κάνει τις  βόλτες της στην ανοιξιάτικη Νέα Υόρκη και να γεμίσει μπαταρίες και νέες εμπειρίες, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New York, New York it's freezing cold outside but always beautiful and full of interesting things... @bergdorfs #newyork #newyorkcity #traveldiaries

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη και τις συναντήσεις εκεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ