Η Ελένη (Μενεγάκη) η Βαλέρια και η Λάουρα βγήκαν στον ήλιο της αγαπημένης τους Άνδρου (φώτο)

Μίνι διακοπές με την ευκαιρία του τριημέρου

Η εθνική μας παρουσιάστρια με σύμμαχο τον καλό καιρό, θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και να απολαύσει το τριήμερο στην Άνδρο, παρέα με τον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Όπως έλεγε και σε προηγούμενες εκπομπές της , το αγαπημένο της νησί, της είχε λείψει . Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να το επισκεφτεί.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη δεν άφησε τη σημερινή λιακάδα να πάει "χαμένη". Έκανε μια ωραία βόλτα στην παραλία με συντροφιά τις δύο μεγαλύτερες κόρες της: Τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Η γνωστή παρουσιάστρια έβγαλε μία ωραία φωτογραφία τα δύο πανέμορφα κορίτσια της και την ανέβασε στο Instagram. «#eleni ηλιος , θαλασσα κ αερας ! Υπεροχη μερα ?#onarexperience#greece», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni ηλιος , θαλασσα κ αερας ! Υπεροχη μερα ?#onarexperience #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Λίγη ώρα αργότερα η Ελένη ανέβασε και μια φωτό με τον αδελφό της.  «τ αδερφάκια στην εξοχή», έγραψε στη λεζάντα. Η διάσημη παρουσιάστρια πιο λαμπερή από ποτέ, ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον αδερφό της.

Φαίνεται ότι όλη η οικογένεια ενθουσιάστηκε με την ιδέα της Ελένης για μίνι διακοπές στην Άνδρο και την ακολούθησε στη μικρή απόδραση της για το τριήμερο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni ❤️ τ αδερφάκια στην εξοχή ! @teomisokalos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

 

\

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ