Ζώδια: Καλό Σαββατοκύριακο! - Η Άντα Λεούση λέει ποιοι θα είναι οι τυχεροί του διημέρου

Ποιά ζώδια θα έχουν επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις

Η γνωστή αστρολόγος  Άντα Λεούση δίνει τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να παρερμηνεύετε τις πράξεις των άλλων, πιθανόν να το κάνετε καθώς η ευθιξία σας να σας οδηγήσει σε άδικα συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις εξαρτώνται από εσάς και ιδιαίτερα από τη συνέπειά σας. Ελέγχετε τις κινήσεις σας και πάρτε αποφάσεις πραγματοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφραστείτε χωρίς αναστολές, δραστηριοποιηθείτε δημιουργικά και διοχετεύστε όλη τη φαντασία σας σε ένα καινούριο αντικείμενο που θα σας δώσει νέες συγκινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας φροντίστε να μην περνάτε απαρατήρητοι και εγκαταλείψτε την υπερβολικά υποχωρητική συμπεριφορά που δε σας ταιριάζει.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε τι σας αντιπροσωπεύει, προσέξτε τις επιλογές σας και αξιολογήστε τις σωστά, γιατί δεν πρέπει να εκφράζουν μόνο μια αντίδραση που βασίζεται σε μια ανικανοποίητη επιθυμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τις εξελίξεις. Δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν και εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε το παρόν ξεκαθαρίζοντας παλιούς λογαριασμούς και μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει αρνητικά και να σας μαυρίζει τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη κρατήστε μια σταθερή διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά γιατί η εφαρμογή μιας ιδέας είναι πιο δύσκολη από την ίδια την ιδέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας καθοδηγεί ανεξέλεγκτα το συναίσθημα, θα έχετε εναλλακτικές λύσεις. Η πηγή δύναμης που έχετε μέσα σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας να υπερισχύσει, γιατί το αποτέλεσμα εκτός από αναμενόμενο θα είναι μη αναστρέψιμο. Εξάλλου, θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε πριν αντιδράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ριζοσπαστικές λύσεις για αυτό το διάστημα θα είναι ότι πρέπει για να προχωρήσετε, καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην παρούσα κατάσταση δε θα είναι ο κατάλληλος.

ΙΧΘΥΣ: Δε θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερη έμφαση θα δώσετε στην προβολή σας, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ