Άδ. Γεωργιάδης: Το 2019 θα είναι το έτος που η Ν.Δ. θα κερδίσει όλες τις εκλογές

Η ομιλία  του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Ορεστιάδα

«Το 2019 θα γίνει το έτος που θα θυμόμαστε όλοι ότι ξεμπερδέψαμε για πάντα με τη χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ...Το 2019 θα είναι το έτος που η παράταξη της Ν.Δ. θα κερδίσει όλες τις εκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, εθνικές, ευρωεκλογές», δήλωσε χθες από την Ορεστιάδα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Γεωργιάδης έκλεισε την περιοδεία του στον Έβρο με ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ορεστιάδας, αφού είχε προηγηθεί η επίσκεψή του σε Σουφλί και Διδυμότειχο, στο πλαίσιο της δράσης «26 Μαϊου: Συντονισμένα για τη νίκη».

Προσδιορίζοντας το όραμα της Ν.Δ. είπε: «...Εμείς δεν θέλουμε ανθρώπους στην εξουσία που να είναι κατώτεροι των κατωτέρων, αλλά ανθρώπους που είναι καλύτεροι απ' τους καλύτερους, για να τραβήξουν όλη την Ελλάδα μπροστά...

Δεν θέλουμε μια κοινωνία που θα πηγαίνει προς τα κάτω και το όραμα της θα είναι πως θα γίνουν όλοι φτωχότεροι αλλά που το όραμά της θα είναι πως θα γίνουν όλοι πλουσιότεροι και πως θα γίνει η Ελλάδα ισχυρότερη χώρα». Διευκρίνισε πως το εν λόγω όραμα «σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το όραμα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που αυτά τα τέσσερα χρόνια έχουν κυριολεκτικά διαλύσει τα πάντα».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό , Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «το πραγματικό τους πρόσωπο είναι η διαφθορά, η ευθυνοφοβία, οι μετακλητοί υπάλληλοι, το θέατρο...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ