Ο Μπάρακ Ομπάμα έστειλε χειρόγραφη επιστολή στο ζεύγος Λοπέζ- Ροντρίγκεζ - Τα συγχαρητήρια για τον αρραβώνα & οι συμβουλές (φώτο)

"όσες προκλήσεις κι αν φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς, το κάνει πολύ καλύτερο. Οι καλύτερες ευχές μας, Μπαράκ Ομπάμα"

Τα νέα για τον πιο "καυτό celebrity αρραβώνα" της χρονιάς δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα από τον Μπάρακ Ομπάμα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ και στον Άλεξ Ροντρίγκεζ λίγες μέρες αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η διάσημη τραγουδίστρια αποδέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της.

Ο 57χρονος Μπάρακ Ομπάμα, βρήκε χρόνο για να γράψει μια χειρόγραφη επιστολή συγχαρητηρίων στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ αυτή την εβδομάδα. Η επιστολή είναι γραμμένη σε ειδικό επιστολόχαρτο και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, εκτός από τα θερμά του συγχαρητήρια δίνει στο ζευγάρι και μια συμβουλή για έναν μακρόχρονο και επιτυχημένο γάμο, σαν τον δικό του με την Μισέλ Ομπάμα.

«Η Μισέλ κι εγώ θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τον αρραβώνα σας. Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να πούμε πως όσες προκλήσεις κι αν φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς, το κάνει πολύ καλύτερο. Οι καλύτερες ευχές μας, Μπαράκ Ομπάμα».

Την επιστολή δημοσίευσε στο Twitter ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, σχολιάζοντας: «Αυτό σημαίνει τα πάντα για εμάς».  

 

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα παντρεύτηκαν το 1992 μετά από γνωριμία τους όταν και οι δύο ήταν στην ηλικία των 20 περίπου ετών σε ένα δικηγορικό γραφείο των ΗΠΑ. Το ζεύγος Ομπάμα διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα πιο γνωστά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Ανάμεσα τους οι Κλούνεϊ, (Τζορτζ και Αμάλ), οι Κάρτερς (Μπιγιόνσε και Jay-Z), οι Γουέστ (Κιμ και Κάνιε) . 

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι μεγάλος θαυμαστής του μπέιζμπολ αλλά προτιμά την ομάδα των Chicago White Sox, ενώ ο Ροντρίγκεζ έγινε γνωστός ως παίκτης των New York Yankees. αναφέρει η Daily Mail

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ