"Θα αποφασίσω (αν θα κάνω δεκτή την παραίτηση)" : Οι πρώτες δηλώσεις Τσίπρα για την παραίτηση Λοΐζου (βίντεο)

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Στις ευρωεκλογές, οι πολίτες έχουν να επιλέξουν από τη μια πλευρά τις δυνάμεις της προόδου, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής και της συνανάπτυξης και από την άλλη τις δυνάμεις της συντήρησης, του φόβου, της εθνικής περιχαράκωσης.

Το δίλημμα είναι σαφές, η Ελλάδα είναι, για άλλη μια φορά, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και δεν θα βρεθεί στη λάθος πλευρά, επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με δήλωση του στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο  αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες, ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω ενημερωθεί ακόμη. Θα ενημερωθώ και μετά θα αποφασίσω». 

Υπενθυμίζουμε ότι η κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη ζήτησε την απόσυρσή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ , μετά τη δημοσιοποίηση των υποθέσεων της τιμητικής σύνταξης της μητέρας της και χρέους από οικογενειακή επιχείρησή της προς την εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. 

 Η κα Λοΐζου, που απέδωσε τη δημοσιοποίηση αυτών των υποθέσεων σε «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από κάποια ΜΜΕ», τόνισε ότι «και οι δύο υποθέσεις θα ήταν σκανδαλώδεις, εφόσον είχα προσπαθήσει να αποκρύψω ή να αποφύγω κάποια υποχρέωση μου. Αντιθέτως, έχω υπάρξει συνεπής σε κάθε διαδικασία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ