Έγκλημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Ο ταξιτζής που έβγαλε έξω την αιμόφυρτη ετοιμοθάνατη γυναίκα - Ο σάλος στα Social - Η διαγραφή του (βίντεο)

"Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του", αναφέρει ο ΣΑΤΑ σε ανακοίνωση του

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον οδηγό ταξί που παραδέχεται on camera, ότι πέταξε έξω από το ταξί την 59χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της,  εν αποστρατεία πτέραρχος,λίγα λεπτά προτού αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Τόσο στο Facebook, όσο και στο twitter, οι χρήστες επικρίνουν έντονα τη συμπεριφορά του ταξιτζή με καθόλου κολακευτικά σχόλια. Από την πλευρά του ο ΣΑΤΑ με ανακοίνωση του καταδικάζει το περιστατικό και ζητεί από το αρμόδιο υπουργείο να πάρει την άδεια του ταξιτζή, και να τον διαγράφει  από τον κλάδο.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ