Η Μυρσίνη Λοΐζου έλαβε 52.000 ευρώ για συντάξεις 69 μηνών της νεκρής μητέρας της;

Ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη φέρεται να έχει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος και του Φιλελεύθερου. 

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη και το Εφετείο Αθηνών φέρεται να έχει βρεθεί η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου, καθώς όπως αποκαλύπτουν οι εφημερίδες «Φιλελεύθερος» και «Πρώτο Θέμα» εισέπραττε παράνομα για 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της. Σημειώνεται πως το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάστηκε πριν από περίπου 2 χρόνια (28/02/17), σε διετή φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος.

Υπενθυμίζεται πως η κα Μυρσίνη Λοΐζου, έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας καθώς προκλήθηκε σάλος από τη στήριξή της στον Ξηρό και τον Κουφοντίνα μέσω αναρτήσεων στο Twitter.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που επικαλούνται την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών από τις 28 Φεβρουαρίου του 2017, η Μυρσίνη Λοΐζου δεν δήλωσε την απώλεια της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ σε 69 μήνες. Για την ακρίβεια, μετά τον θάνατο του γονέα της εξακολουθούσε να εισπράττει από το Δημόσιο τη σύνταξη των 700 ευρώ για περισσότερο από 5,5 χρόνια.

Ως σήμερα η κα. Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις χρωστά συνολικά ποσό των 94.000 ευρώ, με την ίδια να καλείται σε δίκη εκ νέου για τις φορολογικές τις αμέλειες τον ερχόμενο Μάιο, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές.

Τα πρωτοσέλιδα των δύο εφημερίδων:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ