Ο Σπύρος Σούλης μας παρουσιάζει τους πιο όμορφους τρόπους για να διακοσμήσουμε τον χώρο γύρο από την τηλεόραση μας

Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο… το πώς θα διακοσμήσουν τον χώρο γύρω από την τηλεόραση.

Το Spiros Soulis.com, μας δίνει τα φώτα μας και να σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε για να διακοσμήσετε το σημείο και γύρω από αυτό.

Τηλεόραση-έργο τέχνης

Αν υπάρχει οικονομική άνεση ο πιο εύκολος τρόπος είναι να πάρετε μια τηλεόραση που από μόνη της είναι έργο τέχνης. Έτσι δεν θα χρειάζεται να κάνετε πολλά για να τη διακοσμήσετε. Παρόλα αυτά μπορείτε να βάλετε ένα μεγάλο ράφι πάνω από την τηλεόραση και να ακουμπήσετε πάνω σε αυτό όμορφα γλαστράκια. Έτσι το βλέμα θα φεύγει από την τηλεόραση και θα πηγαίνει σε όλο τον τοίχο και στην όμορφη διακόσμησή του.

Βάλτε ασυμμετρία στον χώρο

Μια ωραία ιδέα είναι να βάλετε από τη μια μεριά της τηλεόρασης ένα βάζο με όμορφα λουλούδια και από την άλλη μεριά ένα επιδαπέδιο φωτιστικό. Η ασυμμετρία μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει την προσοχή.

Μην βάλετε την τηλεόραση στην κονσόλα

Το ότι έχετε πάρει κονσόλα για την τηλεόραση δεν σημαίνει πως πρέπει οπωσδήποτε να έχετε την τηλεόραση πάνω σε αυτήν. Κρεμάστε την στον τοίχο και αφήστε το έπιπλό σας να “αναπνεύσει” δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πιο μίνιμαλ λουκ.

Βγάλτε τον μαξιμαλιστή από μέσα σας

Αν σας αρέσει να γεμίζετε τον χώρο σας μπορείτε να βάλετε μερικά ράφια πάνω από την τηλεόραση και να τα γεμίσετε με βιβλία και διακοσμητικά. Η κάθετη εκμετάλλευση του χώρου μπορεί να βοηθήσει και σε σπίτια που υπάρχει έλλειψη χώρου.

Λίγα και καλά

Ακόμα κι αν έχετε πολλά ράφια γύρω από την τηλεόραση δεν χρειάζεται να τα έχετε όλα γεμάτα. Διακοσμήστε τα με μέτρο και αφήστε τον χώρο σας να “αναπνέει”.

Κάντε την τηλεόραση κομμάτι μιας gallery

Φτιάξτε μια gallery στον τοίχο πίσω από την τηλεόραση και κάντε την τηλεόραση κομμάτι της gallery. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ