8 πρόσωπα ζητούν δημοσιογράφο στο Faust - To μοναδικό αφιέρωμα στον Αλέκο Λιδωρίκη

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα των δραματοποιημένων συνεντεύξεων του Αλέκου Λιδωρίκη στον φιλόξενο χώρο του Faust.

Τον Μπενίτο Μουσολίνι ενσάρκωσε επί σκηνής ο Δημήτρης Λιγνάδης, τη Ζωζώ Νταλμάς η Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Αλέκο Λιδωρίκη ο Μάνος Καρατζογιάνης, συνοδευόμενοι από ζωντανή μουσική και βιντεοπροβολές που μας μετέφεραν στο κλίμα της κάθε εποχής. Ο Γιώργος Καλκάνης στο πιάνο και η Δάφνη Πανουργιά στη φωνή συνόδευσαν επί σκηνής τους ηθοποιούς.

Η παράσταση, η οποία αποτελεί μία συνεργασία του FAUST Bar-Theatre-Arts, με τη Ζωζώ Λιδωρίκη στην επιμέλεια των κειμένων, την Κίρκη Καραλή στη σκηνοθεσία και τον Πλάτωνα Ανδριτσάκη στην πρωτότυπη μουσική θα συνεχιστεί με τρεις ακόμα μοναδικές βραδιές:
Δευτέρα 1/4/2019 – Φράνκλιν Ρούσβελτ & Έλβις Πρίσλεϋ
Δευτέρα 15/4/2019 – Μαρλέν Ντίτριχ & Ζαν Κοκτώ
Δευτέρα 6/5/2019 – Μέριλυν Μονρόε & Λουίτζι Πιραντέλο

Τη Δευτέρα 1/4/2019 στον ρόλο του Ρούσβελτ θα είναι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ενώ στον ρόλο του Έλβις ο Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Τον Λιδωρίκη και τα πρόσωπα των συνεντεύξεων ενσαρκώνουν επί σκηνής οι:
Δημήτρης Λιγνάδης, Ακύλας Καραζήσης, Κωνσταντίνος Τζούμας, Πέρης Μιχαηλίδης, Μάνος Καρατζογιάννης, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μάνος Βακούσης, Μάνια Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Κωνσταντίνος Μπιμπής και άλλοι.
Συντελεστές:
Επιμέλεια Κειμένων: Ζωζώ Λιδωρίκη
Σκηνοθετική επιμέλεια: Κίρκη Καραλή
Πρωτότυπη Μουσική : Πλάτων Ανδριτσάκης
Επιμέλεια βίντεο: Νικόλας Μακρής

Πληροφορίες:
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: Ελεύθερη
 
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095 
Email: [email protected]

  
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ