8 πρόσωπα ζητούν δημοσιογράφο στο Faust - To μοναδικό αφιέρωμα στον Αλέκο Λιδωρίκη

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα των δραματοποιημένων συνεντεύξεων του Αλέκου Λιδωρίκη στον φιλόξενο χώρο του Faust.

Τον Μπενίτο Μουσολίνι ενσάρκωσε επί σκηνής ο Δημήτρης Λιγνάδης, τη Ζωζώ Νταλμάς η Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Αλέκο Λιδωρίκη ο Μάνος Καρατζογιάνης, συνοδευόμενοι από ζωντανή μουσική και βιντεοπροβολές που μας μετέφεραν στο κλίμα της κάθε εποχής. Ο Γιώργος Καλκάνης στο πιάνο και η Δάφνη Πανουργιά στη φωνή συνόδευσαν επί σκηνής τους ηθοποιούς.

Η παράσταση, η οποία αποτελεί μία συνεργασία του FAUST Bar-Theatre-Arts, με τη Ζωζώ Λιδωρίκη στην επιμέλεια των κειμένων, την Κίρκη Καραλή στη σκηνοθεσία και τον Πλάτωνα Ανδριτσάκη στην πρωτότυπη μουσική θα συνεχιστεί με τρεις ακόμα μοναδικές βραδιές:
Δευτέρα 1/4/2019 – Φράνκλιν Ρούσβελτ & Έλβις Πρίσλεϋ
Δευτέρα 15/4/2019 – Μαρλέν Ντίτριχ & Ζαν Κοκτώ
Δευτέρα 6/5/2019 – Μέριλυν Μονρόε & Λουίτζι Πιραντέλο

Τη Δευτέρα 1/4/2019 στον ρόλο του Ρούσβελτ θα είναι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ενώ στον ρόλο του Έλβις ο Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Τον Λιδωρίκη και τα πρόσωπα των συνεντεύξεων ενσαρκώνουν επί σκηνής οι:
Δημήτρης Λιγνάδης, Ακύλας Καραζήσης, Κωνσταντίνος Τζούμας, Πέρης Μιχαηλίδης, Μάνος Καρατζογιάννης, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μάνος Βακούσης, Μάνια Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Κωνσταντίνος Μπιμπής και άλλοι.
Συντελεστές:
Επιμέλεια Κειμένων: Ζωζώ Λιδωρίκη
Σκηνοθετική επιμέλεια: Κίρκη Καραλή
Πρωτότυπη Μουσική : Πλάτων Ανδριτσάκης
Επιμέλεια βίντεο: Νικόλας Μακρής

Πληροφορίες:
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: Ελεύθερη
 
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095 
Email: [email protected]

  
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ