Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στο φως νέα στοιχεία για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο – Αναπάντητα μένουν πολλά ερωτήματα

Πληροφορίες κάνουν λόγο για σχεδιασμένη πράξη της 40χρονης... 

 

Τα αίτια της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο όπου την περασμένη Τρίτη μία γυναίκα έριξε την μόλις 4,5 ετών κόρη της από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και η ίδια προσπαθούν να εντοπίσουν οι αρχές.

Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, με τις λεπτομέρειες και τις μαρτυρίες να συγκλονίζουν.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το star.gr, o πατέρας προσπάθησε να κάνει τα πάντα για να σώσει τη σύζυγο και το παιδί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν συμβεί το κακό είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά του, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα του καθώς η σύζυγός του είχε κλειδώσει από μέσα με σύρτη.

Από την πλευρά του, ο αδελφός της επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του γαμπρού του. «Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Ήταν αγαπημένοι. Από όσο γνωρίζω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή ήρεμη ζωή με αγάπη. Είχαμε επικοινωνήσει μέσα στην ημέρα και δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη»

Όπως φαίνεται η 46χρονη μητέρα είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού με σύρτη για να μην μπορεί ο σύζυγός της να μπει μέσα και βγήκε στο μπαλκόνι. Πρώτα θα έριχνε το παιδί και μετά θα έπεφτε εκείνη από τον 5ο όροφο.

Όπως δήλωσε μία αυτόπτης μάρτυρας, είπε στη γυναίκα: «''Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;'' Μου λέει: ''Βγάλτε τα γυαλιά δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα'', μα εσάς... λέω ''βλέπω τα πόδια σας μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι έξω από τα κάγκελα'' μου λέει όχι, γυρίζω στον μεγάλο μου τον γιο και του λέω: ''αγόρι μου βλέπεις αυτό που βλέπω είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;'', ''ναι'' μου λέει μαμά και εκείνη την ώρα το πετάει. Άρχισα και φώναζα και μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία να μην δουν το υπόλοιπο και τη βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα και της φώναξα: ''σε παρακαλώ μην τον κάνεις, μην πηδήξεις'' και της λέω... ''πες μου εγώ τι μπορώ να κάνω;'' και μου λέει: ''δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ και πήδηξε και αυτή''».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ