Ο ανήσυχος για το Brexit , οικογενειάρχης Βρετανός αγόρασε 144 χαρτιά υγείας, 50 κονσέρβες & πλήρωσε.... (φώτο-βίντεο)

Έξαλλη η γυναίκα του....αποφάσισε να τον... τρολάρει στο twitter

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της , η σύζυγος όταν είδε τις σακούλες του σούπερ-μάρκετ. Ο άντρας της ξόδεψε πάνω από 700 ευρώ, (600 λίρες)  για να προετοιμαστεί για την περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία (No-deal Brexit).

Η Juliet East από το Worcestershire, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από τις σακούλες με τις προμήθειες που κατέκλυσαν την κουζίνα του σπιτιού τους μετά την επίσκεψη του συζύγου της,  Tony Smollett ,στο σούπερ μάρκετ.

Ο ανήσυχος για το Brexit Tony αγοράσε ανάμεσα σε άλλα, 144 χαρτιά υγείας και πάνω από 50 κονσέρβες με φαγητό για την πενταμελή οικογένεια του. 

Η κ. East, η οποία εργάζεται στον κλάδο του τουρισμού, αποφάσισε να αποθηκεύσει ορισμένα τρόφιμα και πράγματα μόλις οι εργοδότες της άρχισαν να  προετοιμάζονται για το σενάριο εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε χωρίς συμφωνία, αλλά πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει  την ποσότητα των πραγμάτων που είχε αγοράσει ο σύζυγος της.

Είπε: "Γίνεται όλο και πιο προφανές ότι κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Πολλά από τα αγαπημένα μας τρόφιμα προέρχονται από το εξωτερικό και δεν θέλουμε να ξεμείνουμε από τα πράγματα εάν υπάρξει έλλειψη ορισμένων ειδών".

"Είναι το ίδιο όταν  οι άνθρωποι γεμίζουν τα αυτοκίνητά τους με βενζίνη όταν υπάρχει έλλειψη", συνέχισε. Ωστόσο η Juliet East έμεινε άφωνη όταν είδε τα ψώνια του συζύγου της. "Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αγοράσει τόσα πολλά. Τρελάθηκε και πήρε μεγάλες ποσότητες απ’ όλα. Γελούσε και έλεγε ότι δεν θέλει να νομίζει κάποιος ότι είναι τρελός", δήλωσε.

Όσο για τις αντιδράσεις μετά την ανάρτηση της στο twitter, είπε ότι δεν ήταν όλες θετικές. Κάποιοι της άσκησαν κριτική για το κόστος των αγορών και κάποιοι άλλοι της είπαν ότι έτσι δημιουργεί πανικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail

"Είμαστε μια πενταμελής οικογένεια και πάντα είχαμε μεγάλες λίστες αγορών στο σούπερ-μάρκετ. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πανικό.", είπε η Juliet East, που δήλωσε ότι απλά ήθελε να κάνει πλάκα με την υπερβολή του 58χρονου συζύγου της που είναι IT manager σε μια εταιρεία .

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ