«Είναι δικά μου τα 48 παιδιά, με δικό μου σπέρμα γονιμοποιήθηκαν» παραδέχθηκε ηλικιωμένος γυναικολόγος

Μία απίστευτη καταγγελία!

Ένας γιατρός από την Ιντιάνα ειδικός στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε το δικό του σπέρμα σε εξωσωματική γονιμοποίηση και πλέον είναι πατέρας 48 παιδιών.

Όταν αποκαλύφθηκε η δράση του Ντοναλντ Κλάιν, έξι από τα παιδιά του αποφάσισαν να τον συναντήσουν. Τότε φέρεται να παραδέχθηκε πως στις δεκαετίες του '70 και του '80 είχε γονιμοποιήσει «περίπου 50 ανυποψίαστους ασθενείς», σημειώνοντας ωστόσο πως τα σχετικά ιατρικά αρχεία έχουν καταστραφεί.

Παρόλα αυτά ο γιατρός πριν δυο χρόνια τέθηκε σε διαθεσιμότητα διότι ο νόμος της Ιντιάνα δεν απαγορεύει στους γιατρούς που ασχολούνται με θέματα γονιμότητας να χρησιμοποιούν το δικό τους σπέρμα.

Ένα από τα παιδιά του η 33χρονη Χέδερ Γουκ αποκάλυψε στο westernspirit πώς έγινε γνώστης της εν λόγω πληροφορίας. Τον Αύγουστο του 2017 ένας άγνωστος, υποστήριξε πως είναι ετεροθαλή αδέρφια. Αρχικά δεν τον πίστεψε αλλά όταν της ανέφερε το όνομα του Δρ. Ντόναλντ Κλάιν, θορυβήθηκε καθώς ήταν ο γιατρός που είχε επισκεφθεί η μητέρα της επειδή είχε προβλήματα γονιμότητας.

Εξετάσεις DNA που έγιναν στη συνέχεια συνέκριναν το γενετικό υλικό τους και έδειξαν ότι "ήταν ετεροθαλείς αδελφια από τον ίδιο βιολογικό πατέρα".

Μία από τις ασθενείς του γιατρού, την οποία και γονιμοποίησε για περισσότερες από 15 φορές με το σπέρμα του σε διάστημα πέντε μηνών, δηλώνει σήμερα ότι νιώθει σαν να «βιάστηκε 15 φορές».

Ο ίδιος ο γιατρός έχει απολογηθεί για τις πράξεις του ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει μία σαφή απάντηση όσον αφορά τις πραγματικές περιπτώσεις που το σπέρμα του για τεχνητή γονιμοποίηση ασθενών του. Αυτή είναι η δεύτερη τέτοιου είδους περίπτωση μέσα σε ένα χρόνο που γίνονται γνωστές σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ