Ο Ερντογάν απασφάλισε: Με τους γκιαούρηδες της Σμύρνης - Θα φύγει με φέρετρο όποιος μας διώξει από την «Ινσταμπούλ»

«Την Istanbul  δεν θα μπoρέσετε να την κάνετε ποτέ Κωνσταντινούπολη. Εμείς είμαστε 1.000 χρόνια εδώ»,  ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος,

Έμφορτη εθνικιστικών κορωνών ήταν η προεκλογική ομιλία του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σμύρνη, εν όψει των δημοτικών εκλογών της 31ης Μαρτίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε μαζί με τον αρχηγό των «Γκρίζων Λύκων» Ντεβλέτ Μπαχτσελί και σε ένα παραληρηματικό κρεσέντο πρόκλησης, ο Ερντογάν αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην Μικρασιατική Καταστροφή στην πόλη, όπου βίωσε το ολοκαύτωμα και τον ξεριζωμό.

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας και τα όσα έγραφε στο μανιφέστο του.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Δαρδανέλλια και σε ομιλία του επιτέθηκε σε όσους αποκαλούν την… Istanbul, ως Κωνσταντινούπολη, όπως ο 28χρονος μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας.

«Την «Istanbul» δεν θα μπορέσετε να την κάνετε ποτέ Κωνσταντινούπολη. Εμείς είμαστε εδώ και 1.000 χρόνια. Όποιος επιχειρήσει να μας απομακρύνει από εδώ, θα φύγει με το φέρετρο του όπως το κάναμε στο παρελθόν», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ