Ζώδια: Κυριακή σήμερα και επικρατεί άπλετος ερωτισμός - Ποια ζώδια θα κερδίσουν στα αισθηματικά τους;

Ημερήσιες προβλέψεις.. 

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να κερδίσουμε και στα αισθηματικά μας αλλά και στα οικονομικά μας θέματα! Σύμμαχος μας σε αυτό είναι το χθεσινό Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που ακόμα μας επηρεάζει! Εκτός από ερωτικές επιστροφές θα χαρίσει και άπλετο ερωτισμό σε Ζώδια του Νερού αλλά και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δε συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας αλλά πιέστε τους. Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας θέματα. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ότι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Θα κληθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την αιτία που επαναλαμβάνετε τα λάθη σας.

ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας τροποποιώντας το. Βάλτε εσείς τα όρια σε οικογενειακά σας πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητα σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα. Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε κάποιες αλήθειες σχετικά με τις πραγματικές σας ανάγκες, τη σχέση με τον εαυτό σας, τη νέα τροπή που πρέπει να πάρει μια συναισθηματική ιστορία αλλά και μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τους με κατανόηση. Συγκεντρωθείτε σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ότι δε σας αφορά.

ΙΧΘΥΣ: Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχθεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ