Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019: Ποιες είναι οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ;

Τα μεγαλύτερα ονόματα του makeup αποφασίζουν για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ κάθε χρόνο την περίοδο που διοργανώνονται οι εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο.

Για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019 τα trend στο μακιγιάζ επικεντρώνονται στο καθαρό δέρμα και σε ασυνήθιστα στοιχεία στο makeup.

Ασυνήθιστα ή (επίτηδες) πρόχειρα στοιχεία μπορεί να δούμε στο eyeliner, στο κραγιόν ενώ η βάση μέικ απ σχεδόν φεύγει από το βάψιμο! Στην ουσία οι μεγαλύτεροι μεικ απ asrtists προτιμούν το καθαρό χωρίς Make up δέρμα για την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τα νέα trends στο μακιγιάζ για την άνοιξη καλοκαίρι 2019, σύμφωνα με το Ediva:

1. Καθαρό δέρμα


Οι makeup artists των μοντέλων πασαρέλας δεν είναι μεγάλοι οπαδοί του foundation. Μάλιστα μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου της ομορφιάς κράτησαν τα μοντέλα σχεδόν χωρίς καθόλου βάψιμο με μεικ απ ενώ προτίμησαν να καλύψουν κάποιες ατέλειες μόνο με concealer.

Η αλήθεια είναι πως τους μήνες αυτούς έχει ζέστη και ο ιδρώτας είναι εχθρός του μακιγιάζ. Επίσης το μεικ απ δεν αφήνει το δέρμα να αναπνέει και έτσι δημιουργούνται σπυράκια. Αυτή τη σεζόν δώσε έμφαση στην φροντίδα και τον καθαρισμό του δέρματος σου. Η φυσική ομορφιά και το απλό μακιγιάζ είναι στην κορυφή των τάσεων του μακιγιάζ για φέτος!

2. Δέρμα που λάμπει


Οι τάσεις στο μακιγιάζ για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2019 αφορούν πολύ την φυσικότητα αλλά με ένα δέρμα που λάμπει! Για να το πετύχουν αυτό οι μακιγιέρ στο σόου της Victoria Beckam έβαψαν τα μοντέλα με ελαφριά βάση για να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα αλλά έδωσαν λάμψη! Τα highlighters λοιπόν είναι must αυτή την σεζόν. 

3. Bronze μακιγιάζ


Το μπρονζέ ή το «φιλί του ήλιου» κάνει μία μεγάλη επιστροφή στο μακιγιάζ! Για ένα look πιο καλοκαιρινό που δείχνει σαν να έχουμε περάσει μία μέρα στη θάλασσα το μακιγιάζ απαιτεί ελαφριά βάση, highlighter για λάμψη και bronzer που ταιριάζουν τέλεια με ροδακινί σκιές ματιών!

4. Ροζ σκιές ρουζ και κραγιόν

Το ροζ χρώμα είναι ανάμεσα στα κορυφαία trends για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2019! Ταιριάζει άλλωστε με τα φλοράλ ρούχα της σεζόν και τον ρομαντισμό που εκπέμπουν! Για τους πιο διάσημους makeup artsists του κόσμου ένα απλό μονοχρωματικό look σε συνδυασμό με ψυχρή απόχρωση ροζ σκιάς, ρουζ και κραγιόν δίνει ένα σοφιστικές και ουδέτερο αποτέλεσμα!

5. Διακριτικό smoky eye
Ένα απαλό και διακριτικό smoky eye επιλέχθηκε για τα μοντέλα στο σόου του Tom Ford! Στα χρώματα του αμέθυστου και του καφέ για σκιές και eyeliner το αποτέλεσμα ήταν μάτια που έδειξαν πιο σκούρα από ότι είναι με το απόλυτο smoky eye της άνοιξης!

6. Τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια


Τα τελευταία χρόνια είδαμε τα φρύδια να έχουν όγκο και να είναι πολύ έντονα. Τώρα η έμφαση στα φρύδια δίνεται στο σχήμα τους. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια για το τέλειο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό look χτενίζονται προς τα πάνω, και βάφονται όσο το δυνατόν λιγότερο για να γίνουν μέρος ενός πιο φυσικού μακιγιάζ.

7. Γραμμή underliner


Η νοσταλγία των 90s συνεχίζεται και στις τάσεις στο μακιγιάζ είναι το underliner που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο άγριο και seχy! Το underliner γίνεται συνήθως με μολύβι στην «γραμμή των δακρύων» του ματιού. Το look συνδυάζεται άψογα με τις ροζ αποχρώσεις σε σκιές, ρουζ και κραγιόν για πιο γλυκό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ