22χρονη μαχαίρωσε τον φίλο της & τον αποχαιρετά ενώ πεθαίνει (βίντεο)

Σοκαριστικό βίντεο... 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βγαλμένο από ταινία διαδραματίστηκε στην πόλη Iguala του Μεξικό, την Κυριακή σε ένα ξενοδοχείο όταν νεαρή γυναίκα μαχαίρωσε τον φίλο της στο στομάχι μετά από καβγά και μετά του ζητούσε συγνώμη και «να μην πεθάνει».

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν μία περίπτωση ληστείας ή επίθεσης από κάποιο τρίτο πρόσωπο, η συντριβή της νεαρής που, μετανιωμένη, κλαίει και οδύρεται ζητώντας συγγνώμη, υποδηλώνει μια διαφορετική ιστορία.

Αρχικά οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου αγνόησαν τις κραυγές του ζευγαριού και παρενέβησαν μόνον όταν ο άντρας βγήκε από το δωμάτιο τραυματισμένος στο στομάχι και πιέζοντας την πληγή του με το χέρι του.

«Αγάπη μου, συγχώρεσέ με, μην πεθάνεις σε παρακαλώ» έλεγε η γυναίκα, 23 ετών, στον σύντροφό της σε μια σκηνή βγαλμένη από ταινία και η οποία καταγράφηκε σε βίντεο.

«Δεν θα σε σκοτώσω. σε αγαπώ. Δεν θα στο έκανα ποτέ αυτό, αλλά δεν έχεις ιδέα τι μου έκανες εσύ», απαντάει η γυναίκα.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ, το ασθενοφόρο έφτασε λίγη ώρα αργότερα και παρέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όσο για την 22χρονη, έχει τεθεί υπό κράτηση ενώ οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ