Κώστας Φαλελάκης: Η εξομολόγηση για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα - "Είχαμε κάνει κοινές διαθήκες"

Τι αποκάλυψε για την σχέση του; 

Ο Κώστας Φαλελάκης, μίλησε με τρυφερότητα και συγκίνηση για τον επί 25 χρόνια σύντροφό του, τον ηθοποιό Μηνά Χατζησάββα και όλα όσα έζησαν μαζί, ενώ αποκάλυψε πως μετά το θάνατό του, απομονώθηκε.

Εχθές το βράδυ, ο Κώστας Φαλελάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Από τα Χανιά έφυγα γιατί ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά. Έφυγα γιατί ξεκίνησε αυτός ο έρωτας. Μου έδινε τόση δύναμη ο Μηνάς, που θα μπορούσα να βγω στη μέση της δημοτικής αγοράς και να πω ότι είμαστε μαζί.

Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι μας με τον Μηνά, 25 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι. Ο Μηνάς ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ξύπναγε και ξεκίναγε το πάρτι. Τον Μηνά τον πείραζε ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και οι εθνικιστικές αντιλήψεις.

Αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, ο Κώστας Φαλελάκης, είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά:

«Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Αισθανόμουν πως λέω κάτι μεταξύ φίλων και συγγενών. Αν έκανα κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που δεν είναι «φύλλο και φτερό». Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Για το σπίτι που το ξεπληρώσαμε μαζί θα πληρώσω φόρο άλλες 28.000».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ