Σπάνια βασιλικά στιγμιότυπα: Όταν ο Ουίλιαμ άγγιζε την Κέιτ δημόσια και το πορτραίτο του ωραιότερου πρίγκιπα της Ευρώπης (φώτο)

Υπέροχες φωτογραφίες

Τον Απρίλιο του 2011 η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά από τις πολλές περιπέτειες που πέρασε η σχέση τους. Το νιόπαντρο βασιλικό ζευγάρι εκείνη τη χρονιά ήταν στο επίκεντρο της προσοχής όλης της υφηλίου αλλά και στο απώγειο του έρωτα του. Η Κέιτ έλαμπε από χαρά στις δημόσιες εμφανίσιες της και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορούσε να κρύψει την αγάπη του γι' αυτή.

Χωρίς πια να φοβάται τους παπαράτσι και τα δημοσίευματα που τόσο πολύ είχαν ταλαιπωρήσει και τους δύο τους, πριν παντρευτούν αγκάλιαζε πια την καλή του δημόσια. Η σελίδα British Royal Family στο Instagram,δημοσιεύει σπάνια στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της Κέιτ και του Ουίλιαμ εκείνη τη χρονιά. 

 

 

Αυτός δεν είναι απλά ένας πρίγκιπας. Είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού ή αν θέλετε των ονείρων μας. Ο 39χρονος Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας μοιάζει με σταρ της μεγάλης οθόνης. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν τον απόλυτα γοητευτικό άντρα: Σαγηνευτικό βλέμμα, θεληματικό πηγούνι, υπέροχο πρόσωπο, τέλειο σώμα.

 

 

Πως να του αντισταθείς; Τυχερή η σύζυγος , η Σοφία της Σουηδίας 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ