Πως θα φτιάξετε μια ονειρική κρεβατοκάμαρα; - Ιδού 55 φανταστικές ιδέες για διακόσμηση (φώτο)

Όποιο κι αν είναι το στυλ που σας αρέσει, κλασσικό, glamour, μοντέρνο, ρετρό ή ρομαντικό στις προτάσεις μας θα βρείτε κάποια που θα θελήσετε να "κλέψετε".

Η κρεβατοκάμαρα είναι το καταφύγιο μας μετά από μια δύσκολη μέρα. Ακόμα και όταν έχουμε ζήσει το απόλυτο "χάος" , λόγω των υποχρεώσεων μας, στην κρεβατοκάμαρα θα απομονωθούμε, θα χαλαρώσουμε , θα ξεκουραστούμε. Της αξίζει να είναι ο πιο όμορφος χώρος του σπιτιού.

Το good house keeping μας δίνει 55 πολύ έξυπνες ιδέες για να φτιάξουμε μία ονειρική κρεβατοκάμαρα χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία. Οι τάσεις της διακόσμησης μας δίνουν πολλές επιλογές φέτος. Έτσι μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει.

Όποιο κι αν είναι το στυλ που σας αρέσει, κλασσικό, glamour, μοντέρνο, ρετρό ή ρομαντικό στις προτάσεις μας θα βρείτε κάποια που θα θελήσετε να "κλέψετε".

Παίξτε με τις αποχρώσεις του μπλε: Δημιουργήστε marin ή πιο σικ συνδυασμούς στα υφάσματα ή στους τοίχους. Δώσε μια πινελιά πολυτέλειας με κάποια ιδιαίτερα διακοσμητικά σε μία γωνία. Επιλέξτε φωτιστικά που θα δώσουν έξτρα στυλ στο χώρο.  Επενδύστε στα υφάσματα. Όμορφα συνδυασμένα μεταξύ τους υφάσματα μπορούν να κάνουν το χώρο να αποπνέει αίσθηση ζεστασιάς και χαλάρωσης.

Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα τολμήστε τα  σε μικροέπιπλα, ταπετσαρίες ή ακόμα και στο κεφάλι του κεφαλιού. Ότι λάμπει είναι χρυσός, και ο χρυσός θα δώσει πολύ ιδιαίτερο στυλ στην κρεββατοκάμαρα σας. Επιλέξτε λοιπόν φωτιστικά ή διακοσμητικά σε χρυσό χρώμα.

Αν πάλι σας αρέσει το ρομαντικό στυλ, επιλέξτε τις γλυκές αποχρώσεις του σωμόν και του ροζ και συνδυάστε τες με λουλουδάτα ντεσέν.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ